Keystone logo

11 Maisteri Ohjelmat sisään Molekyylibiotieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Biotieteet
 • Molekyylitiede
 • Molekyylibiotieteet
Opintoalat
 • Biotieteet (11)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Molekyylibiotieteet

  Master of Science on jatkotutkinto, joka vaatii kahden vuoden omistettu koulutuksen opiskelijat saavat. Aloittaa diplomi-ohjelma, opiskelijoiden on ensin ovat ansainneet perustutkintoa astetta liittyvältä alalta. Vaikka ansaita MSc on sitoutunut, on yksi, joka voi maksaa itsensä takaisin uramahdollisuuksia tulevaisuudessa.

  Mikä on MSc Molecular Bioscience? Tämä kehittynyt koulutusohjelmaa tarjoaa opiskelijoille perusteellisen koulutuksen molekyylibiologian, biokemian, solubiologian, genetiikan, mikrobiologian ja fysiologian. Opiskelija oppii käyttämään tieteellisen laskennan menetelmiä paremmin ymmärtämään solujen kehitystä ja mutaatioiden ja kuinka näitä mutaatioita voidaan käyttää tutkittaessa tautien molekyylitasolla. Opiskelijat myös tutkia, miten lääkkeitä tehokkaammin samoilla menetelmillä.

  Tutkijoita, jotka ansaitsevat MSc Molecular Bioscience pystyvät saamaan tietoa, jota tarvitaan, jotta uudet innovaatiot omalla alallaan.Nämä opiskelijat myös valmistuvat edellyttämiä taitoja toimia ja tutkijat, jotka voivat auttaa tekemään niistä varsin toivottavaa työnantajille.

  Kustannukset ansaita MSc riippuu usein tai korkeakoulun sekä opiskelijan valmiuksia toteuttaa hänen määrin ajoissa. Opiskelijoiden pitäisi puhua koulut, jotka kiinnostavat heitä saada enemmän tietoa kustannuksista odotuksia.

  Niiden korkea koulutustaso, tutkinnon diplomi Molecular Bioscience ovat usein korkeasti koulutettuja uran tieteellistä tutkimusta, villieläinten ja luonnonsuojelun hyväntekeväisyysjärjestöjä, ympäristökonsultoinnin, farmakologian, luontomatkailua, ja vaihtoehtoisten energialähteiden aloitteita. Tutkinnon voi halutessaan toimia yliopistoprofessoreiden, ympäristön tutkijoiden patologia, Forensics tutkijat ja lääkealan kehittäjille. Jotkut opiskelijat voivat myös halutessaan opiskella biotieteiden pidemmälle ja jatkaa koulunkäyntiään harjoittamisesta PhD.

  Jotkut koulut tarjoavat verkossa ja etäopetuksen luokkiin siten ohjelman osallistujat voivat ansaita tutkinto tavalla, joka toimii heidän kiireinen elämä. Jos haluat ansaita oman MSc Molecular Bioscience tänään, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.