Keystone logo

36 Maisteri Ohjelmat sisään Yleissivistävät opinnot Monialaiset opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Yleissivistävät opinnot
 • Monialaiset opinnot
Opintoalat
 • Yleissivistävät opinnot (36)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Yleissivistävät opinnot Monialaiset opinnot

  Master-tutkinto on jatkotutkinto, joka on saatu vasta kerran, kun henkilö on suorittanut perusopinnot. Päällikön ohjelmat kestää tyypillisesti kaksi vuotta, ja neljän tai useamman vuoden lisäksi on suoritettava perusopetuksen ohjelma.

  Mikä on mestari monitieteellisissä tutkimuksissa? Mestarin tällä alalla pyritään valmistamaan yksilöitä johtajiksi ja ammattilaisiksi, jotka keskittyvät parantamaan maahanmuuttajien ja pakolaisten elämää kaikkialla maailmassa. Tässä ohjelmassa tarjottavat kurssit saattavat koostua oppilaiden oppimisesta näiden ihmisryhmien kohtaamista haasteista ja valmistaa heitä toimimaan myötätuntoisesti, nopeasti ja ammattimaisesti, kun keksitään ratkaisuja globaaleille kriiseille.

  Yksilöt, jotka suorittavat menestyksekkäästi tämän ohjelman, saattavat hyötyä merkittävistä eduista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kykyä syyttää, toimia myötätuntona ja ajatella omien tarpeidensa ulkopuolella. Voimakkaat päättelyominaisuudet ovat arvokkaita useimmilla ura-aloilla, ja myötätunto ja altruismi voivat auttaa parantamaan kaikkia elämän osa-alueita.

  Tämän ohjelman kustannukset vaihtelevat ja riippuvat useista tekijöistä. Opinnäytetyön kesto, yliopiston sijainti ja siitä, onko kursseja tarjota lähinnä verkossa tai offline-tilassa, voivat osallistua lopulliseen hintaan.

  Tämän ohjelman jatko-opiskelijoilla on mahdollisuus harjoittaa monia jännittäviä uramahdollisuuksia. Alan tutkinnon suorittaneet henkilöt pyrkivät nauttimaan sellaisista menestyksekkäistä urasuhteista kuin paikallisten, valtioiden ja kansallisten virastojen päättäjät; kannattaa yleisöä ja vähemmän onnettomia; filantroopit ja sosiaalityöntekijät. Monet voivat löytää työpaikkoja valtion virastojen, voittoa tavoittelemattomien järjestöjen ja hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta. Kuitenkin taitojen, jotka tutkinnon suorittaneet hallussaan, mahdollisuudet muilla aloilla voivat esiintyä myös.

  Monet korkeakoulut tarjoavat tutkintoa tieteidenvälisiin opintoihin, mutta kun jatkuu koulutuksen lopulta riippuu niiden sijainnista ja aikataulusta. Verkkokurssit tarjoavat joustavuutta, mikä sopii monille. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.