Keystone logo

31 Maisteri Ohjelmat sisään Multimedia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Journalismi ja joukkoviestintä
 • Media
 • Multimedia
Opintoalat
 • Journalismi ja joukkoviestintä (31)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Multimedia

  Kun hän on saanut kandidaatin tutkinnon, hän voi päättää maisterintutkinnon suorittamisesta, joka on jatko-opintojen ensimmäinen taso ennen tohtorintutkintoa. Se on niille, jotka haluavat korkeamman tietämyksen tietyllä aihealueella tai kiinnostuksen alueella.

  Mikä on Master in Multimedia? Ohjelman painopisteestä riippuen tutkinto valmistelee opiskelijoita uran suunnittelussa, viestinnässä tai laskennassa. Yhteinen lanka on tarve ymmärtää uusia tietotekniikoita ja miten tehokkaasti kommunikoida ideoita ja viestejä välineen kautta. Suunnittelukurssit voivat koostua mainonnasta, videon muokkauksesta, digitaalisesta markkinoinnista ja sosiaalisen median hallinnasta. Viestintäkursseihin voi kuulua journalismi, markkinointi, mainonta ja audiovisuaalinen viestintä. Tietojenkäsittely voi kattaa liiketoiminnan, tietotekniikan, 3D-mallinnuksen ja web-sisällön kehittämisen.

  Tutkijat, jotka suorittavat opintoja Multimedia-multimediasta, oppivat internetistä ja uusista mediatekniikoista sekä tarvittavasta sisällöstä, erityisesti videosta, äänestä ja animaatiosta. He myös oppivat käyttämään ohjelmistoja äänen, kuvien tai koodien muokkaamiseen ja hankkimaan multimediatietoiseen toimintaan tarvittavaa tietoa.

  Koulutuskustannukset vaihtelevat riippuen siitä, mikä laitos ja missä maassa se sijaitsee. Ohjelmat yleensä kulkevat yhden ja kolmen vuoden välillä. Potentiaalisten opiskelijoiden tulisi suorittaa perusteellinen tutkimus mahdollisista akateemisista ohjelmista ennen hakemista.

  Master in Multimedia -ohjelma valmistaa oppilaita, joiden muotoilu keskittyy uran luomiseen esimerkiksi sähköisen median, pelien ja koulutusresurssien luomiseen. Jotkut uran mahdollisuudet ovat tietokonepelien suunnittelija, animaattori, datan visualisoija, liikkeen graafinen suunnittelija, lähetyssuunnittelija ja web-suunnittelija. Viestinnän uravalintoihin voi kuulua toimittaja, markkinointiviestintä tai mainosalan ammattilainen tai audiovisuaalinen kommunikaattori. Tietojenkäsittelyyn liittyvät roolit voivat olla digitaalinen markkinoija, ohjelmistosuunnittelija, järjestelmäinsinööri, tietojohtaja tai pelin kehittäjä.

  Master in Multimedia -ohjelmat ovat saatavilla eri laitoksissa eri puolilla maailmaa, joko kampuksella tai verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.