Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 23 Maisterintutkinnot sisään Muoti liiketoimintana 2023/2024

23 Maisteri Ohjelmat sisään Muoti liiketoimintana 2023/2024

Yleiskatsaus

Maisterin tutkinto voi laajentaa ohjelmaan tulevien opiskelijoiden työmahdollisuuksia. Ne, jotka haluavat harjoittaa tiettyjä urapolkuja tai tohtorintutkintoa, saattavat tarvita maisterin tutkintoa.

Mikä on Master in Fashion Business? Tutustu ylellisyys- ja muotiliiketoimintaan brändinhallinnan ja muotoiluinnovaatioiden kanssa tällä tutkinto-ohjelmalla. Jotkut kurssit keskittyvät erityisesti journalismiin, mediaan, hallintoon ja / tai teknologiaan. Ohjelman osanottajat voivat valita tietyn kurssinsa tarjoamiensa ohjelmien kesken ja räätälöidäkseen kurssiinsä. Tutustu alan kaikkiin osa-alueisiin brändäyksestä ja mediasta teknologiaan ja laadukkaisiin tuotteisiin. Yleensä kurssi voidaan suorittaa yhden vuoden aikana kolmessa tai neljäsosassa.

Ohjelmat kannustavat opiskelijoita pysymään ajan tasalla muotiteollisuuden kysymyksissä ja kehityksessä. Tehokkaat viestintätaidot ja kriittinen ajattelu voivat ulottua kurssien ulkopuolelle ja kaikkiin opiskelijoiden elämään. Nämä taidot antavat tutkijoille mahdollisuuden pysyä ajan tasalla heidän kenttäänsä ja henkilökohtaiseen elämäänsä.

Jotta selvität ohjelman tarkat kustannukset, tutki käytettävissä olevat vaihtoehdot sen selvittämiseksi, mikä ohjelma ja yliopisto sopii parhaiten henkilökohtaiseen budjettiin. Ota yhteyttä kouluihin apuohjelmista, apurahoista ja muista taloudellisista apuista.

Muotiliiketoiminnan maisteri voi avata uusia mahdollisuuksia muotiteollisuudelle. Opiskelijat ovat harjoittaneet urapolkuja muotialan journalismissa, ylellisyys- ja muotibrändin hallinnassa, mediayrityksessä, ylellisessä vähittäiskaupassa, mainonnassa ja monissa muissa. Lisäksi maailmanlaajuisen maailmanlaajuisen yhteisön ja interaktiivisuuden ansiosta monet yritykset ovat uudelleenjärjestäneet tarjoamaan uusia työpaikkoja brändin rakentamiseksi ja markkinaosuutensa lisäämiseksi. Muotialan jatkuvasti muuttuvassa maisemassa mahdollisuudet ainutlaatuiseen työasemaan näiden taitojen avulla lisääntyvät.

Suorittaa tutkinto verkossa tai osallistua fyysisesti johonkin monista yliopistoista, jotka tarjoavat näitä ohjelmia ympäri maailmaa. Aloita prosessi, etsi ohjelmasi alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Muoti
 • Muoti liiketoimintana
Opintoalat
 • Muoti (23)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto