Keystone logo

59 Maisteri Ohjelmat sisään Muotialan johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Johtamisopinnot
 • Muotialan johtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (59)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Muotialan johtaminen

  Päällikön ohjelma on suosittu polku opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa koulutustaan ​​peruskoulutuksen jälkeen. Koska se on usein osa-aikaisesti saatavilla, nykyiset ammattilaiset voivat myös jatkaa tietämystään työskentelyn aikana.

  Mikä on Master of Fashion Management? Tämä ohjelma on suunniteltu muoti ystäville, joilla on knack liiketoimintaa. Useimmat ohjelmat yhdistävät muodin tutkimuksen viestinnän, brändinhallinnan ja muotinostostyökalujen ja -menetelmien kanssa. Valmistuvien tulisi pystyä ennakoimaan ja havaitsemaan liiketoiminnan teknologisia, taloudellisia ja sosiaalisia muutoksia ja toteuttamaan mielikuvituksellisia ratkaisuja. Luokat voivat sisältää ylellisyhtiöiden markkinointistrategiat, muodin, muodin ja tutkimuksen psykologiset ja historialliset näkökohdat sekä yritysten ja tuotemerkkien taloudellisen suorituskyvyn.

  Opiskelijat, jotka harjoittavat tätä tutkintoa, hyötyvät monin tavoin. He kehittävät vahvoja analyyttisiä ja päätöksenteon taitoja. Opiskelija oppii myös kommunikoimaan tehokkaasti ja esittämään ehdotuksia sekä visuaalisessa että kirjallisessa muodossa.

  Koulutuksen kustannukset eivät saisi pitää oppilaita taaksepäin harjoittamasta unelmakoulutustaan. Koska palkkiot voivat vaihdella laitoksesta toiseen, opiskelijoiden tulee soittaa ja pyytää erityisiä rahoitustarpeita. Verkko-opetus voi myös vähentää kustannuksia.

  Muotinhallinnan maisterin tutkinto voi johtaa monenlaisiin uran muotiteollisuuteen. Joissakin ammattinimikkeissä voi olla tuotepäällikkö, muotibrändi, muoti-ostaja ja vähittäiskaupan johtaja. Jotkut tutkinnon suorittajat voivat halutessaan työskennellä tapahtumasuunnittelun, suhdetoiminnan tai markkinoinnin alalla. Työnantajat voivat olla suunnittelutoimistoja, muotimerkkejä, vähittäismyymälöitä tai aikakauslehtiä. Jotkut henkilöt voivat myös halutessaan työskennellä itsenäisesti neuvonantajina.

  Koska tämä tutkinto voidaan hankkia ympäri maailmaa sijaitsevissa kouluissa, opiskelijat voivat käyttää niitä kaikki täällä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.