Keystone logo

53 Maisteri Ohjelmat sisään Muotoilun opinnot Muotoilujohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Muotoilun opinnot
 • Muotoilujohtaminen
Opintoalat
 • Muotoilun opinnot (53)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Muotoilun opinnot Muotoilujohtaminen

  Opiskelijat, joilla on intohimo taiteen voi edetä urallaan hankkimalla maisterin tutkinto. Tämäntyyppinen tutkinto on usein arvokasta saada korkea maksaa kantoja ja voi ansaita tutkimalla kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti.

  Mikä on Master Design Management? Tämäntyyppinen Tutkinto keskittyy opettaa yksilöitä miten luoda animoituja kuvia, grafiikkaa ja videoita huippuluokan suunnittelun tekniikoita. Opiskelijat hienosäätää tieteenalansa hallitsemalla tietokoneohjelmia, tutkimalla eri historiat taidemuotona ja kehittää salkun alkuperäisiä taideteoksia he voivat käyttää saadakseen harjoittelupaikkoja. He saavat palautetta ikätovereitaan ja professorien arvioida kriittisesti ja parantamaan työnsä.

  Tutkinnon tämä ohjelma on tyydyttävällä tavalla saamassa vahvan kriittistä ajattelua, ongelmanratkaisu, johtamisen taitoja, jotka voivat auttaa heitä koko uransa.Monilla aloilla pyrkivät ihmiset suurella ihmissuhde ja ajanhallintataitoja joka voi myös ajatella ulkopuolella ruutuun ja luoda ainutlaatuisia animaatioita.

  Kustannukset Master Design Management riippuu toimielimelle. Pituus ohjelma voi vaihdella huomattavasti; Useimmissa viime yhdestä kolmeen vuotta. On suositeltavaa, että opiskelijat antavat toimielimen n toimistoon lisätietoja kustannuksista.

  Useimmat valmistuneet päätyvät työskentelevät elokuvan tai julkaisutoiminta joko pysyvästi tai freelance. Ne johtavat joukkueet varmistaa onnistumisesta asiakkaiden odotukset. Elokuvateollisuus tarvitsee jatkuvasti animaattorit työskennellä lasten tai elokuviin erikoistehosteita. Aikakauslehtien ja sanomalehtien rekrytoida ammattilaisia ​​tekemään kuvituksia artikkeleita tai verkkosivustoja. Toiset päättävät opettaa julkisissa tai yksityisissä laitoksissa tai tarjota yhden-on-one opetusta.

  Yksilöt voivat ansaita tämän verran laitoksilta ympäri maailmaa ja voivat valita verkossa tai kampuksella kursseja. Aloita etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.