Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 24 Maisterintutkinnot sisään Museoalan opinnot 2023

24 Maisteri Ohjelmat sisään Museoalan opinnot 2023

Yleiskatsaus

Master 's tutkinto on opinto jonka avulla opiskelijat ottamaan koulutukseen tietyllä alalla korkeammalle tasolle, mikä on mahdollista yliopistolla. Opiskelijat kiinnostunut jatkamaan korkeakoulujen rakentaa menestyksekkään uran usein päättävät ilmoittautua master 's koulutusohjelmassa.

Mikä on Master Museum Studies? Tämä opinto on erityisen houkutteleva opiskelijoille intohimoisesti historiaa ja museon kokemus, koska kursseista keskittyy voimakkaasti näitä elementtejä. Vaikka jokainen ohjelma on ainutlaatuinen, useimmat koulut vaativat kursseja historian, antropologian ja näyttelytila ​​suunnittelu. Tavoitteena on valmistaa opiskelijoita vaativiin uran työskentelevät museoissa, joten organisaatio ja johtamistaidot ovat myös korosti.

Yksi keskeinen etu valmiiksi master 's tutkinto museossa tutkimuksissa on osaamisen tasoa tämän koulutus antaa. Opiskelijat ovat hyvin perehtynyt sekä teoriassa että käytännössä käynnissä onnistunut museo.Vaikka tämä on pitkälle erikoistunut taito asettaa, paljon kokemusta on sovellettavissa myös muille aloille ja tehtäviin.

Hankintakustannukset Master Museum Studies vaihtelee, koska jokainen ohjelma on hieman erilainen opetusta. Saadakseen paremman käsityksen kustannuksista ilmoittautumalla tiettyyn ohjelmaan, ota yhteyttä koulun 's Hakutoimisto.

Master 's museon tutkimuksiin suoraan otollisia monia ammatteja, jotka tekevät museot mahdollista. Näitä ovat kuraattorit, museojohtajia, oppaita ja näyttelytila ​​suunnittelijat. Suoritettuaan niiden tiellä tutkimuksen valmistuneet ovat täysin valmiita alkaa näkyä, sileää, ja ylläpitää museoita. Museo johtajat ovat jatkuvasti hakevat tuoretta ja kunnianhimoinen tutkinnon näistä ohjelmista täyttää läiskät henkilöstöään.

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita alan museologisen kannustetaan hakemaan.Meidän tietokanta sisältää monia koulut tarjoavat Master Museum Studies-ohjelmia, ja voi auttaa sinua oman ehdokaslistan. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Taidealan opinnot
  • Museologia
  • Museoalan opinnot
Opintoalat
  • Taidealan opinnot (24)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto