Keystone logo

94 Maisteri Ohjelmat sisään Musiikin esittäminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Esittävät taiteet
  • Musiikkitiede
  • Musiikin esittäminen
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (94)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Musiikin esittäminen

Musiikkitutkinnon maisteri valmistelee opiskelijoita harjoittamaan erilaisia ​​uran musiikkiteollisuudessa opettamalla musiikkiteoriaa ja tekniikkaa sekä antamalla opiskelijoille mahdollisuuden harjoitella taitojaan kuoron ja orkesterin asetuksissa.

&nbsp

Mikä on maisterin suorituskyky? Musiikkitutkinnon maisteri on ohjelma, joka opettaa opiskelijoiden musiikkiteoriaa, soolosarjaa ja suorituskykyä, pedagogiikkaa, diktaatiota ja musiikkikoulutusta, joka liittyy yksilölliseen opintoalaan. Opiskelija voi valita useista soittoäänestyksistä, kuten oboa, ääni, soolo, klarinetti, ranskalainen sarvi, fagotti, tuba, trumpetti, violetti, harppu, oboe, kaksoisbasso, urut, piano ja paljon muuta. Opiskelija voi työskennellä monenlaisten musiikkikentän uramahdollisuuksissa.

&nbsp

Opiskelijat, jotka suorittavat maisteriohjelman musiikkituloksessa, hyötyvät oppimiseen liittyvistä taidoista, joiden avulla he voivat perehtyä ammattitaitoon musiikkiteollisuudessa. Ohjelman onnistuneen loppuun saattamisen jälkeen opiskelijoilla on valmiudet ja luottamus, joita he tarvitsevat voidakseen menestyä musiikkiteollisuudessa.

&nbsp

Musiikin suorituskyvyn mestari vaihtelee huomattavasti yksittäisen instituution sekä sen maan mukaan, missä se perustuu. Opiskelija voi odottaa suoritettavansa ohjelman 2-5 vuoden aikana riippuen siitä, ovatko he kokopäiväisiä tai osa-aikaisia ​​opiskelijoita.

&nbsp

Musiikkitutkinnon maisteri antaa opiskelijoille mahdollisuuden etsiä uramahdollisuuksia monilla eri aloilla, kuten: koulutus, musiikkiesitys, henkilökohtainen vokaalivalmennus, sävellys, taiteenhallinta, äänentoisto, yhteistyökykyinen pianisti, akustinen, säestetty, tekijänoikeusalan konsultti, sanoittaja ja kapellimestari. Opiskelijat, jotka haluavat jatkaa uraa musiikkiteollisuudessa, menestyvät paremmin musiikkituloksen maisterintutkinnon suorittamisen jälkeen.

&nbsp

Musiikkitutkinnon maisteri voi avata monia mahdollisuuksia erilaisiin musiikkiin liittyviin uranäkymiin. Jos haluat jatkaa musiikin suorituskykyä, hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun ammattiasemaan täyttämällä lyijy-lomake.