Keystone logo

42 Maisteri Ohjelmat sisään Musiikkipedagogiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kasvatustiede
 • Opetusala
 • Musiikkipedagogiikka
Opintoalat
 • Kasvatustiede (42)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Musiikkipedagogiikka

  Päällikön tutkinto-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan lisäkoulutusmahdollisuuksia päteville hakijoille. Nämä jatko-ohjelmat yleensä edellyttävät liittyvää perustutkintoa tai ammatillista kokemusta ilmoittautumisesta.

  Mikä on musiikkikasvatuksen maisteri? Musiikkikasvatusta voidaan pitää musiikin ilmaisun tiedon välittämisenä. Tämä voidaan suorittaa nykyisissä akateemisissa asetelmissa, kuten kouluissa tai kehittyvissä koulutusympäristöissä, kuten Internet-pohjaisessa vertaistutkimuksessa. Tässä yleisessä opintoluokassa on useita vaihtoehtoja, joista merkittävimpiä ovat Musiikin maisteri, joka keskittyy opetukseen ja Musiikin opettajaksi. Yleisimmät kurssit useimmissa ohjelmissa ovat pedagogiikka, musiikkikasvatuksen periaatteet, musiikkiteollisuuden osaaminen ja tutkimus.

  Tämäntyyppisten ohjelmien opiskelijat ovat usein käytettävissä henkilökohtaisen musiikkikäytännön ylläpitämisessä, kehittäen edelleen ilmaisevat ja tekniset valmiutensa. Voisi myös löytää yhteistyökumppaneiden verkosto, joka edistäisi taidettaan, mukaan lukien vertaisryhmät ja ohjaajat. Tavallisesti hankittu opetusosaaminen voi auttaa jakamaan musiikkia ystävien ja opiskelijoiden kanssa.

  On tärkeää tarkistaa jokaisen ohjelman opetus erikseen. Hinnat voisivat perustua erilaisiin tekijöihin, kuten siihen, missä maassa koulu sijaitsee, ja laitoksista, kuten laboratorioista, joihin opiskelijoilla on pääsy.

  Tuoreet tutkinnon suorittaneet musiikkikasvatuksen maisteri saattavat löytää työpaikan musiikinopetuskeskuksen toimistossa. Näihin hallinnollisiin tehtäviin voisivat kuulua esimerkiksi yhteisön tavoitteet, ohjelmasuunnittelu ja laitosten hallinta. Tutoring on toinen yhteinen lähtötasoinen asema musiikin opettajille. Tämä voidaan tehdä vakiintuneen koulun tai mainonnan kautta freelancerina. Ammattikokemuksen tai merkittävien henkilökohtaisten saavutusten saaneet tutkinnon suorittaneet voivat löytää oppitunteja musiikkiteorian, suorituskyvyn tai koulutuksen opinnoissa kouluissa, oppilaitoksissa tai yliopistoissa.

  Yksi todennäköisesti löytää monia vaihtoehtoja musiikin koulutusasteille verkossa ja perinteisissä luokkahuoneessa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.