Keystone logo

12 Maisteri Ohjelmat sisään Musiikkiteollisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Esittävät taiteet
 • Musiikkitiede
 • Musiikkiteollisuus
Opintoalat
 • Esittävät taiteet (12)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Musiikkiteollisuus

  Ylempi korkeakoulututkinto on tyypillisesti 1-3-vuotinen ohjelma, joka valmistaa opiskelijan ammattiuran etenemiseen tai mahdollisuuden ilmoittautua tohtoriohjelmaan. Tämä jatkotutkinto seuraa poikamies, yleensä lähialueen alalla.

  Mikä on Master in Music Business? Se keskittyy musiikkiteollisuuden huippuosaamiseen tarvittavaan tietoon ja kokemukseen. Tämän ohjelman aikana opiskelija oppii käyttämään liiketoimintakäytäntöjä ja -periaatteita, kuten markkinointia, rahoitusta ja johtajuutta. Julkaisujen, lisenssien, myynninedistämisen, tulojen ja rahoituksen saaminen muusikoille ja tekijänoikeuksille ovat tärkeitä tekijöitä musiikkiteollisuuden menestymisen kannalta. Tutkijakoulu voi myös oppia tekemään online- ja fyysisiä markkinointikampanjoita ja tuottamaan tuulettimen kokemuksia mahdollisimman suurelle muusikon altistumiselle.

  Yksilö voi päättää ilmoittautua musiikkiliiketoiminnan koulutusohjelmaan useista eri syistä. Coursework opettaa sellaisia ​​taitoja, kuten kirjanpitoa, markkinointia ja tietotekniikkaa, jotka ovat elintärkeitä monilla aloilla, mikä luo tietä alan kasvulle.

  Monet laitokset tarjoavat edistyneitä tutkintoja musiikkiliiketoiminnassa, ja niissä on eroja, jotka ovat ainutlaatuisia kyseiselle ohjelmalle. Palkkiot, opetus- ja ilmoittautumiskustannukset vaihtelevat, mikä vaikeuttaa kustannusten laskemista. Vaihtoehtojen huolellisen tutkimuksen avulla opiskelija voi varmistaa, että ohjelma täyttää koulutus- ja rahoitustarpeet.

  Maailmanlaajuiset viihdeyritykset etsivät päteviä henkilöitä täyttämään asemansa erilaisissa ammattiympäristöissä. Sponsoroinnin koordinaattorit, digitaaliset markkinoijat, myyntiedustajat, suhdetoiminta sekä musiikki- ja lahjakkaiden kehittämisasiantuntijat ovat vain muutamia nykyisin käytettävissä olevia aukkoja. Mahdollisuuksia ovat esimerkiksi televisio-, radio- ja verkkomediassa tehtävät työpaikat, ja monet voivat osallistua matkoihin kampanjoihin ja konsertteihin.

  Musiikkialan ohjelmat ovat kansainvälisesti saatavilla. Monet oppilaitokset tarjoavat online-vaihtoehtoja helpottamaan niitä, jotka tarvitsevat joustavuutta aikataulussa ja sijainnissa. Aloita ensimmäinen askel menestyksekkään musiikkiteollisuuden uran etsimiseksi alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakokeeseen täyttämällä lyijy-lomake.