Keystone logo

13 Maisteri Ohjelmat sisään Kielet Muut kielet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kielet
 • Muut kielet
Opintoalat
 • Kielet (13)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Kielet Muut kielet

  Kuka tahansa, joka suorittaa kandidaatin tutkinnon, voi halutessaan jatkaa koulutustaan ​​maisterin tutkinto. Päällikön ohjelma voi antaa opiskelijoille asiantuntemusta, joka voi auttaa heitä menestymään valitsemassaan uralla.

  Mikä on mestari muilla kielillä? Tämäntyyppinen ohjelma voi upottaa opiskelijoita vieraalle kielelle ja antaa heille selkeän käsityksen kieliopista, jotta he voivat puhua, lukea ja kirjoittaa kieltä tehokkaasti. Kurssit yleensä kattavat kieliopin, historian ja kulttuurin, jotta opiskelijat ymmärtäisivät paremmin, miten kielet toimivat. Opiskelija voi myös opiskella vaihtelevia murteita tietystä kielestä ymmärtääkseen täysin eri kulttuureja.

  Maisterin tutkinto kielellä voi antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää taitoja, jotka auttavat heitä erinomaisesti tulevissa uranäkymissä. Viestintä ja kriittinen ajattelu voivat olla kaksi tärkeää oppimista, jotka voivat antaa opiskelijoille erottua työpaikalla. Hyvät lukutaidot voisivat hyötyä opiskelijoista kaikilla elämänalueilla.

  Päällikön tutkinto voidaan tyypillisesti suorittaa yhdestä kolmeen vuoteen riippuen siitä, kuinka paljon aikaa opiskelija voi ohjata ohjelmaan. Koska jokaisella laitoksella on omat opetusmaksunsa, ohjelman hinta vaihtelee koulusta toiseen.

  Opiskelijoilla, joilla on perusteellinen käsitys vieraista kielistä, voi olla monia mielenkiintoisia uramahdollisuuksia heille. Ne, jotka opiskelevat nykyaikaisia ​​kieliä, voivat valita kääntäjiksi tai suurlähettiläiksi, tai he voivat mieluummin löytää työtä hallituksen kanssa. Toiset voisivat valita tehtävänsä opettajina. Opiskelijat, jotka opiskelevat muinaisia ​​kieliä, voivat tulla historioitsijoiksi ja pyrkiä ymmärtämään aiempia yhteiskuntia.

  Vaikka monissa maisterin tutkinnoissa tarjotaan edelleen kampus, yliopistot ympäri maailmaa tunnustavat opiskelijoiden tarvitseman suurempaa joustavuutta. Jotta mahdollisimman monella opiskelijalla olisi mahdollisuus päällikön ohjelmiin, useimmat koulut tarjoavat myös verkkokursseja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.