Keystone logo

34 Maisteri Ohjelmat sisään Näyttelijäntyö 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Esittävät taiteet
 • Teatterialan opinnot
 • Näyttelijäntyö
Opintoalat
 • Esittävät taiteet (34)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Näyttelijäntyö

  Breaking kalvoksi tai vaihe Näytteleminen on usein vaikeaa, vaikka olet saanut asianmukaista koulutusta. Jatkamalla Master vt, opiskelijat voivat hioa toimii taidot ja paremmin valmistautua uran työskentelee ammattilainen tuotantoja.

  Mikä on Master vt? Se on koulutusohjelman, joka liittyy oppimiseen ja masterointi tekniikoita, jotka siirtyvät toimii lavalla, elokuva tai televisiossa. Toimimisen lisäksi tekniikoita, opiskelijat yleensä opiskella liiketoiminnan elokuva ja teatteri, käsikirjoitus analyysin vaiheessa liikettä ja puhetta. Yksi-kaksivuotinen ohjelma usein huipentuu esittämisen opiskelija elokuvia tai live toimiva esityksiä. Ennen kuin menen hyväksytty ohjelma, opiskelijoilla joutua osoittamaan toimii taidot edessä paneelin.

  Ansaita Master Näytteleminen on usein jännittävä kokemus opiskelijoille. Edut usein ainutlaatuisia mahdollisuuksia työskennellä opiskelijoiden vaiheessa ja elokuva hankkeita, sekä jalka ylös kilpailukykyinen teollisuus.

  Kustannukset ansaita maisterin tutkinto vt vaihtelee laitoksen ja ohjelman kesto. Saattaa olla maksullinen materiaaleja elokuvan tai näyttämöteoksia samoin. Opiskelijoita kannustetaan perusteellisesti tutkimuksen ohjelmansa valinnan ymmärtää kustannuksia.

  Maisteriksi vt voi auttaa käynnistää opiskelijoita kohti uran ammatillisista vaiheita kuten Broadway. Monet valmistuneet myös löytää työpaikkoja tuotanto avustajia televisio- ja elokuvaohjaajat. Näytteleminen on kilpaillulla alalla, ja vaikka ei jokainen opiskelija voisi tehdä näytön ulkonäkö, on olemassa monia erilaisia ​​takana-the-scenes uran saatavilla vaiheessa, televisio ja elokuvia. Jotkut opiskelijat voivat jopa harjoittaa PhD ja haluavat opettaa toimivat yliopistoissa ja muissa oppilaitoksissa.

  Suoritettuaan kandidaatin tutkinnon liittyvältä alalta, opiskelijat voivat pääsääntöisesti hakea verkossa ohjelmaa.Vaikka jotkut kurssit voivat olla saatavilla verkossa, useimmat todennäköisesti tarvitse valmistua kampuksella. Esittely toimii taidot voi myös olla tarpeen ennen hyväksymistä. Jos haluat lisätietoja, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.