Keystone logo

4 Maisteri Ohjelmat sisään Navigointiteknologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Teknologian opinnot
 • Navigointiteknologia
Opintoalat
 • Teknologian opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Maisteri Ohjelmat sisään Navigointiteknologia

   Hankkiminen maisterin tutkinto on loistava seuraava askel valmistuttuaan kandidaatin tutkinto. Aste on tyypillisesti kestää yhdestä kolme vuotta. Hankkiminen maisterin tutkinto usein johtaa tasolle uran paremmin palkanmaksu.

   Mikä on Master navigointi? Tämä tutkinto keskittyy perusteellisen koulutuksen navigointia ja muita tieteenaloja, jotka liittyvät. Opiskelijat voivat myös opiskella matkaviestinnän, radio- ja ei-radio-pohjainen paikannus tekniikoita mm. Valmistuttuaan opiskelija voi olla laaja tietämys asioista, kuten meripeninkulman matka, lentoliikenne, ja ilmailualan tietoliikenne.

   Ansaita Master Navigation voi auttaa sinua monin tavoin. Sinulla on laaja tietämys navigoinnin. Tämä voi johtaa onnistuneeseen ja täyttää uran mahdollisuuksia edetä perustuu osittain tutkintoon. Nämä edistysaskeleet johtavat palkankorotusten ja tyydytyksen tunnetta.

   Kustannukset oman maisterin tutkinnon voi vaihdella suuresti. Joitakin tekijöitä, jotka voidaan määrittää hankintakustannukset tutkinto ovat maassa olet toteuttavat oman tutkinto, jonka laitos valitset, ja aikaa kuluu loppuun tutkintoon.

   Kun olet ansainnut Master Suunnistus, sinulla on useita vaihtoehtoja oman uran. Voit toimia lennonjohdon henkilö tai voit valita uran merellä. Työllisyys vaihtoehdot ovat mahdollisuuksia lentokoneiden valmistajat, ilmailu- teleyrityksiä, ja lentoyhtiöt sekä offshore partioalukset, matkustaja-alukset tai tutkimusalukset. Jotkut uran antaa jatko mahdollisuuden matkustaa laivasto veneissä tai sisävesialukset, tai työskennellä maan huolto- tai kuulematta ryhmiä.

   On olemassa erilaisia ​​kouluja, jotka voivat auttaa sinua saamaan oman tutkinto.Usein laitokset tarjoavat joustavan opiskelun, jonka avulla voit jatkaa työtäsi merellä tai ilmassa työskennellessään tutkinto. Näiden ohjelmien kanssa, tutkinto voidaan yleensä valmiiksi yli kahden vuoden aikana. Aloita etsiä ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.