Keystone logo

0 Maisteri Ohjelmat sisään Biotieteet Eläintiede Nisäkästiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • Biotieteet
  • Eläintiede
Opintoalat
  • Biotieteet (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Clear filters

Popular degree type

Maisteri Ohjelmat sisään Biotieteet Eläintiede Nisäkästiede

Oletko intohimoinen maailman monimuotoisten nisäkäslajien ymmärtämiseen ja säilyttämiseen? Silloin mammologia voi olla juuri oikea ala sinulle.

Tämän tutkinnon aikana uppoudut nisäkkäiden kiehtovaan maailmaan. Opit niiden luokittelusta, anatomiasta, fysiologiasta, lisääntymisestä ja käyttäytymisestä. Opetussuunnitelmasi kattaa todennäköisesti laajan valikoiman aiheita, kuten taksonomiaa, anatomiaa ja fysiologiaa, ekologiaa, genetiikkaa ja luonnonsuojelua.

Mammologian tutkinnon suorittaminen voi avata lukuisia jännittäviä uramahdollisuuksia. Villieläinbiologina sinulla on mahdollisuus tutkia nisäkkäiden käyttäytymistä, ekologiaa ja populaatiodynamiikkaa. Vaihtoehtoisesti voit työskennellä eläintarhoissa, akvaarioissa tai villieläinpuistoissa. Toinen vaihtoehto on tehdä tutkimusta akateemisissa tai valtion laitoksissa keskittyen nisäkäsbiologian moniin eri näkökohtiin, kuten genetiikkaan, käyttäytymiseen tai fysiologiaan.

Riippumatta siitä, minkä polun valitset, mammologian tutkinto antaa sinulle tiedot ja taidot, joita tarvitaan merkitykselliseen vaikuttamiseen nisäkkäiden maailmaan.

Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.