Keystone logo

20 Maisteri Ohjelmat sisään Nykykielet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Kieltentutkimus
 • Nykykielet
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (20)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Nykykielet

  Master-tutkinto on tutkinto, joka on myönnetty henkilöille, jotka valitsevat lisäkursseja edistääkseen tietämystään valitulla alallaan. Ohjelma edellyttää yleensä opiskelijoilta kahden vuoden elämää opetukseen.

  Mikä on nykykielten maisteri? Mestari tässä oppiaineessa on yleensä suunniteltu valmistamaan opiskelijoita jatkotutkimukseen politiikassa ja ulkomaisessa diplomatiassa. Oppilaat voivat osallistua kursseihin, joissa keskitytään yhdistämään poliittisen tutkimuksen ja muiden kielten perusteellinen tutkimus, mukaan lukien Afrikasta, Lähi-idästä ja Aasiasta. Toisin kuin useimmat muut mestarin ohjelmat, alan päällikön kestää tyypillisesti neljä vuotta: kaksi vuotta, jolloin opiskelijat saattavat lähteä tiukan kielten opiskeluun ja kaksi vuotta, jolloin he voivat harjoittaa jatkotutkintoa yhteiskuntatieteellisessä metodologiassa.

  Yksityishenkilöt, jotka täydentävät tätä ohjelmaa kokonaan, voivat käydä läpi lukuisia arvokkaita taitoja. Sen lisäksi, että heillä on vankka käsitys muista kielistä, heillä voi olla myös voimakas ymmärrys politiikasta ja kykyä analysoida ja tulkita monimutkaisia ​​asioita. Jokainen näistä taidoista voidaan hyödyntää monilla uralla.

  Nykyaikaisten kielten maisteritutkinnon kustannukset riippuvat useista tekijöistä, kuten yliopistosta, koulutustilanteesta (luokassa tai verkossa) ja ohjelman kestosta. Tulevien opiskelijoiden tulisi tehdä tutkimustaan ​​ennen hakemista.

  Tämän ohjelman suorittaneet voivat saada monia jännittäviä kantoja useilla aloilla. Jotkut työtehtävät, joilla on tämä tutkinto, voivat odottaa pitävänsä myös tulkkia / kääntäjää, diplomaattia, opettajaa, kansainvälistä avustustyötä, etsivää, markkinointipäällikköä, lähetystyöntekijää, logistiikkaa ja jakelupäällikköä, patenttijulkaisijan ja vieraan kielen opettajaa.

  Opiskelijoilla on monia vaihtoehtoja, kun he opiskelevat opetustaan. Useat laitokset tarjoavat kursseja verkossa, mikä on kätevää monille. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.