Keystone logo

18 Maisteri Ohjelmat sisään Ohjaajan työ 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Esittävät taiteet
 • Teatterialan opinnot
 • Ohjaajan työ
Opintoalat
 • Esittävät taiteet (18)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Ohjaajan työ

  Master-tutkinto on paljon pyritty tavoite niille, jotka haluavat rakentaa akateemisen taustan ja uran mahdollisuuksia. Opiskelija osaa saavuttaa korkeamman osaamisensa kapeammassa tutkimusalassa kuin perusopetuksen ohjelmissa. Maisterin tutkinto osoittaa kehittyneitä tietoja ja taitoja, joita työnantajat arvostavat.

  Kuvataideopiskelijat, jotka etsivät uraansa seuraavaan vaiheeseen, voivat kysyä: mikä on Master in Directing? Tämän ohjelman tavoitteena on kehittää opiskelijoille näkökulma luova taiteen johtaja. Peruskurssit perustuvat kerronnan akateemisiin teorioihin suorituskyvyn ja käytännön ymmärryksen kautta yhteistyössä muiden taiteilijoiden kanssa ja ohjelman aikana opiskelijat todennäköisesti työskentelevät omissa ohjaushankkeissaan. Opetussuunnitelma voi keskittyä ohjaamiseen joko teatterissa, televisiossa tai elokuvissa.

  Opiskelija, joka työskentelee Master in Directing -ohjelmassa, voi kehittää johtamisvalmiuksia, mikä on elintärkeää kaikilla aloilla, mutta erityisesti ohjaajana. Ne voivat myös hioa kykyjään tekstien analysoimisessa ja tulkitsemisessa sekä tarinan ja merkityksen välittämisessä yhtenäisen esteettisyyden avulla.

  Päällikön suorittama suorittaminen edellyttää tyypillisesti 2-3 vuoden akateemista ja käytännön työtä. Koulujen opetusmaksut vaihtelevat koulujen välillä, ja pyrkivien oppilaiden on huolehdittava tutkimuksesta, kun he päättävät koulusta.

  Olipa kyseessä näytelmä, elokuva tai TV-ohjelma, ohjaaja tarvitsee projektin hallintaa. Master in Directing, yhdessä muun muodollisen koulutuksen kanssa, luo valtakirjat haluavien johtajien erottua. Johtajan rooli liittyy tuottajien, kirjailijoiden, toimijoiden ja muiden työntekijöiden väliseen konsultointiin ja välittämiseen, mikä luo yhtenäisen suunnan, jonka mukaan kukin toimii parhaimmillaan. Videovälineiden johtajat valvovat myös tuotantoa, joka valvoo kameramiehiä ja näyttelijöitä ja arvioi, onko kuvauksen ottaminen leikata.

  Monet koulut ympäri maailmaa tarjoavat ohjelmia kohti ansaita Master in Directing, online-luokat ovat hyödyllinen vaihtoehto opiskelijoille. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijylomake.