Keystone logo

149 Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Tietojenkäsittelytiede Ohjelmistosuunnittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Teknologian opinnot
  • Tietojenkäsittelytiede
  • Ohjelmistosuunnittelu
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (149)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Tietojenkäsittelytiede Ohjelmistosuunnittelu

Monet opiskelijat, jotka päättävät jatkaa maisterin tutkinnon halutessaan tutustua kursseista keskittyy Computing Technology. Holding edistyksellinen tutkinto samalta alalta tarjoaa kilpailuedun tällä erittäin vaativa kenttä.

&nbsp

Mikä on Master Software Engineering? Master Software Engineering varustaa opiskelijoille keskeisiä tietämyksen kuten uusien teknologioiden toteuttamisessa kilpailla globaalissa ympäristössä. Osallistujat oppivat myös perusrakenneosia ohjelmistotuotannon; tämä voi sisältää maailmanlaajuiset teemat koskettavat jokaista yhteiskunnan segmenttejä, ja innovoinnin ja muutoksen lääketieteen, puolustus ja ilmailu. Opiskelija voi valita vaihtoehtoja laaja valikoima kursseja, jotka vastaavat heidän etujaan, mukaan lukien ohjelmistot, järjestelmän tarkastus, suunnittelu ja arkkitehtuuri, ja tietojen tallennus ja haku.

&nbsp

On monia syitä, miksi opiskelijat päättävät jatkaa Master Software Engineering.Esimerkiksi ohjelma opettaa erilaisia ​​käsitteitä kuten projektihallinnan ja ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksen. Lisäksi edistyksellinen tutkinto tällä alalla antaa yksilöille edetä nopeasti kehittyvässä ympäristössä ohjelmistotuotannon.

&nbsp

Kustannus vaihdellessa riippuen laitoksen, ja kurssi kestää yleensä yhdestä kolmeen vuotta. On välttämätöntä, että tulevien opiskelijoiden tutkimukseen kouluun huolellisesti varmistaa, että ohjelma tarjosi sopii heidän odotettavissa tavoitteita.

&nbsp

Yksilöt, jotka ansaitsevat maisteriksi löytää itsensä korkean kysynnän useissa tehtävissä, kuten tietokanta analyytikko, verkon ylläpitäjä tai ohjelmistot insinööri. Nämä työllistymismahdollisuudet ovat yhä kilpailukykyinen. Opiskelija kehittää vahvempi ohjelmistotekniikan säätiö opetella vuorovaikutuksessa tiedekunnan, opiskelijoiden ja alan ammattilaisten intensiivisen oppimisen kokemuksia.

&nbsp

Vaihtoehdot ovat saatavilla eri yliopistoissa. Online-ohjelmat ovat erinomainen valinta asuvat opiskelijat maailman alueilla on rajoitettu pääsy laitokseen. Internet-pohjainen vaihtoehtoja myös palvelemaan henkilöitä, jotka vaativat joustava aikataulu. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.