Keystone logo

3 Maisteri Ohjelmat sisään Oikeuslääketieteellinen kemia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Luonnontieteet
  • Kemia
  • Oikeuslääketieteellinen kemia
Opintoalat
  • Luonnontieteet (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Maisteri Ohjelmat sisään Oikeuslääketieteellinen kemia

Kandidaatin tutkinnon jälkeen maisterin tutkinto antaa opiskelijoille mahdollisuuden tarkentaa koulutustaan ​​ja taitojaan opintoalallaan. Akateemisen ja käytännöllisen työn sekä tarkemman keskittymisen ansiosta oppilaat voivat tarjota opiskelijoilleen tarvittavan uran.

Mikä on oikeustieteen kemian maisteri? Tämä ohjelma kouluttaa opiskelijoita laboratoriomenetelmiin rikosten kohtausten tutkimiseksi ja rekonstruoimiseksi käyttäen kemiallisia analyyseja. Tyypillinen opetussuunnitelma perustuu opiskelijoiden taustatekniikkaan ja soveltaa sitä todisteiden arvioimiseen käyttäen tutkimuslajeja ja laboratoriolaitteita. Opiskelija voi keskittyä tiettyihin aiheisiin, kuten jäljitystiedostoihin, kuten maaperään tai lasiin, biologiaan tai toksikologiaan, ja siihen liittyvät lisäkursseja.

Oikeuslääketieteellisen kemian opettajalla opiskelijat voivat hioa analyyttisiä ja ongelmanratkaisutaitoja, jotka ovat arvokkaita elämänsä kautta. He voivat myös rakentaa kykyjään suullisessa viestinnässä ja teknisessä kirjallisuudessa, jotka ovat molemmat välttämättömiä havaintojen välittämisessä laboratoriossa.

Oikeuslääketieteellisen kemian harjoittelun kustannukset riippuvat ohjelman tarjoavasta laitoksesta, joten opiskelijoiden on huolehdittava siitä, että heillä on tietoa kyseisestä koulusta ja odotettavissa olevista lukukausimaksuista. Yleensä kokopäiväinen opiskelija voi suorittaa ohjelman yhden vuoden aikana.

Oikeustieteen kemian maisterin tutkinto ja tutkinnon tunnustaminen tekevät opiskelijoista arvokkaita ehdokkaita analyyttisen kemistin tehtävissä sekä rikostutkinnossa että ilman rikosteknistä tiedettä. Valmistuneet voivat siirtyä työskentelemästä laboratoriotutkinnon suorittajana ottaakseen omat tapauksensa tai edes toimimaan rikostutkimuslaboratorion johtajana, valvoakseen muita teknikoita, suorittamaan tapaustutkimuksia ja ohjaamaan laboratoriota. Muut tutkinnon suorittajat löytävät työtä yliopistossa tai laissa.

Oikeustieteen kemian maisteri voidaan hankkia yhdestä monista kouluista ympäri maailmaa. Kouluista poissaolevista tai joustavasta aikataulusta etsivien opiskelijoiden online-ohjelmat ovat arvokas vaihtoehto. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijylomake.