Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 Maisterintutkinnot sisään Oikeustiede ja rahoitus 2023

4 Maisteri Ohjelmat sisään Oikeustiede ja rahoitus 2023

Yleiskatsaus

Opiskelijat, jotka etsivät maisteriksi lain ja rahoituksen voi olla lyhyt- tai pyrkivä oikeusalan ammattilaisten, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ​​keskinäisistä suhteista oikeudellisia ja taloudellisia menetelmiä kuin se koskee kaupallisia, yritysten ja kansainvälisen rahoituksen.

&nbsp

Mikä on Master Law and Finance? Se on kehittynyt tutkinto on suunniteltu laajentaa opiskelijan ymmärrystä modernin kirjanpidon, kansainvälisessä liiketoiminnassa, kehittyvien markkinoiden ja muiden taloudellisten keplottelua lakisääteisellä linssi. Opiskelijat sitoutuvat opinto jotka voivat sisältää yhtiöoikeus, pankki- rakenteet ja määräyksiä, konkurssi ja velkojien oikeuksia, valtion sääntelystä vakuutus-, hedge-rahastot, kulutusluotot ja johdatus hankerahoitusta. Päivän ohjelmat kattavat myös vaikutukset finanssikriisin ympäri maailmaa.

&nbsp

On lukemattomia etuja saavuttamiseksi koulutukseltaan juristi ja rahoitus.Kyky ymmärtää liiketoimia suhteessa asetukset ja laki on korvaamaton hallitusten ja yritysten keskuudessa. Tutkinto luo pohjan mahdollisuuksia arvopapereihin, konsultointi, sääntely ja keskeiset osallistuminen maailmanlaajuisiin kansalaisjärjestöt.

&nbsp

Kustannukset maisteriksi voi vaihdella ohjelmasta toiseen. Tarkimmat tiedot lukukausimaksuja ja palkkiot voidaan hankkia hakutoimistopalvelut koulun valinta.

&nbsp

Työpaikat, jotka vaativat syvää ymmärtämistä oikeudellisia seurauksia taloudellisen toiminnan käyneet läpi myynnistä päätöksentekoon. Tänään voi olla enemmän huomiota kuin koskaan seuraaminen ja analysointi taloudellisen toiminnan oikeudellisesta näkökulmasta. Mahdollisuudet tutkinnon haltijoille kuuluvat tehtävissä pääomasijoittaja, hyödykkeiden myynti, kiinteistöjen rahoituksen, pankki-, hankerahoitusta tai talon neuvo Yrityslainan.Urapolku hallitus voi johtaa sääntelyn ja valvonnan asema Yhdysvaltojen keskuspankki tai Internal Revenue Service, tai kansainvälisesti Maailmanpankissa.

&nbsp

Invest in your tulevaisuudessa maisteriksi lain ja rahoituksen. On olemassa ohjelmia saatavilla kaikkialla maailmassa, sekä kampuksella ja verkossa enemmän joustavuutta. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Oikeustieteen opinnot
  • Talousoikeuden opinnot
  • Oikeustiede ja rahoitus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto