Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 44 Maisterintutkinnot sisään Opetusalan hallinnolliset tehtävät 2023

44 Maisteri Ohjelmat sisään Opetusalan hallinnolliset tehtävät 2023

Yleiskatsaus

Opiskelijat, jotka haluavat edetä ja kasvattaa taitojaan, maisterin tutkinto on yhteinen tie. Riippuen ohjelmasta ja yliopistosta, tämä korkeakoulututkinto voidaan saada yhdestä kolmeen vuotta ja se voidaan suorittaa paikallisesti tai etäyhteyden kautta.

Mikä on koulupäällikön päällikkö ja mikä se aiheuttaa? Tämä tutkinto voi valmistaa opiskelijoita johtamaan huomisen kouluja tarjoamalla vahvan taustan koulutuksen etiikassa, legaliteeteissa ja parhaissa käytännöissä. Tyypillisesti osan tutkintosuunnitelmasta osaa työskennellä todellisissa oppilaitoksissa, jotka ovat yhteistyössä yliopiston ohjelman kanssa, jossa opiskelijat saavat käytännön kokemusta tukevien ja onnistuneiden kouluympäristöjen luomisesta. Opiskelijat ovat upotettu koulun hallinnon maailmaan, kun he opiskelevat aiheita, kuten opetusmenetelmiä, opetustekniikkaa ja johtamisstrategioita samalla kun he saavat käytännön todellista kokemusta.

Tutkinnon suorittaneet ovat yleensä valmiita johtamaan kouluja ja koulutusohjelmia eri puolilla maailmaa. Opiskelija osaa tukea monipuolista oppimisympäristöä, arvioida ja parantaa opiskelijoiden suorituskykyä sekä kehittää kriittisiä johtamisvalmiuksia. Nämä pätevyydet paitsi valmistavat tutkinnon suorittaneille kehittyneille koulutusammoille, mutta voivat lisäksi kehittää henkilökohtaista kehitystä.

Yritätkö budjetoida master-tutkintoon? On monia erilaisia ​​tekijöitä, joista monet muuttuvat ohjelmien välillä. Ota yhteyttä haluamaasi koulun rekrytointitoimistoon saadaksesi yksityiskohtaista tietoa lukukausimaksuista ja palkkioista.

Useita urapolkuja voi olla opiskelijoille, joilla on vahva tausta koulujen hallinnossa. Tutkinnon suorittaneet voivat jatkaa rooleja, kuten koulupäälliköitä, yliopiston rekisterinpitäjiä, koulupäälliköitä, opetusohjelman koordinaattoreita ja monia muita tehtäviä sekä yksityisessä että julkisessa koulutuksessa. Muita työllistymismahdollisuuksia voivat olla esimerkiksi koulutusmedia, koulutusalan konsulttiyritykset ja yritysjohdonhallinta.

Nosta uramahdollisuuksia ja hankki elintärkeitä taitoja maisterin koulujen hallinnossa. Paikallisesti tai etäyhteydellä on yliopisto, joka pystyy vastaamaan erityisiin tavoitteisiisi ja koulutustarpeisiisi. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kasvatustiede
  • Opetusalan johtotehtävät
  • Opetusalan hallinnolliset tehtävät
Opintoalat
  • Kasvatustiede (44)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto