Keystone logo

21 Maisteri Ohjelmat sisään Opetusmenetelmät 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kasvatustiede
 • Koulutustutkimus
 • Opetusmenetelmät
Opintoalat
 • Kasvatustiede (21)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Opetusmenetelmät

  Mestarin tutkintoa haetaan usein erittäin motivoituneilta opiskelijoilta, joilla on syvä kiinnostus tiettyyn kurinalaisuuteen. Opiskelijat, joilla on kandidaatin tutkinto ja jotka haluavat jatkaa jatko-opintoja henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehittymiseen, voivat osallistua maisteriohjelmaan.

  Mikä on Master in Educational Practice? Tämä ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden syventää monin tavoin opetuksen teoriaa ja käytäntöä. Opiskelijat etsivät usein innovatiivisten käytäntöjen tietopohjaa ja edistävät kykyä tarkastella kriittisesti elementtejä opetusympäristöstä. Samalla opiskelijat voivat kehittää vaikeita taitoja, kuten luokkahuoneen valmistelua, tutkimusta ja pedagogiaa. Suoritustapa tarvitaan usein ohjelman loppuun saattamiseen.

  Tämän ohjelman jatko-opiskelijat kehittävät usein kykyä tutkia asiaa monesta näkökulmasta kriittisen ajattelutaidon avulla. He todennäköisesti pystyvät esittämään tehokkaita tutkimusraportteja hallintoelimille, ja he voivat usein tarjota ammatillista panosta erilaisiin opetussuunnitelmiin. Nämä taidot menevät pitkälle luomaan hyvin pyöreä ehdokas, joka on kilpailukykyinen työmarkkinoilla.

  Useat tekijät voivat vaikuttaa tämän koulutusohjelman hintaan. Verkkokurssit ovat yleensä halvempia kuin kokopäivätyöskentelykursseilla. Voi olla parasta neuvotella kunkin laitoksen kanssa todellisten kulujen selvittämiseksi.

  Koulutuksen harjoittelun maisteri voi löytää työtä monilla aloilla. Hallitus, voittoa tavoittelemattomat ryhmät, oppilaitokset, terveydenhuolto- ja sosiaalipalvelut, ja taideorganisaatiot voivat olla hedelmällisiä alueita tämän ohjelman suorittaneelle henkilölle. Valmistuneita käytetään usein opettajina, päämiehiin, tutoreihin, opetussuunnitelmien johtajiin, koulutuskonsultteihin ja organisaatioiden neuvonantajiin. He voisivat myös toimia varainkeräyksinä tai kirjoittajina oppilaitoksille.

  Maisterin tason opetuskäytäntöjä voidaan tarjota monissa eri laitoksissa ympäri maailmaa, ja verkko-mahdollisuudet kasvavat jatkuvasti. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.