Keystone logo

29 Maisteri Ohjelmat sisään Kasvatustiede Instruction Opetussuunnitelma 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kasvatustiede
  • Instruction
  • Opetussuunnitelma
Opintoalat
  • Kasvatustiede (29)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kasvatustiede Instruction Opetussuunnitelma

Master-tutkinto myönnetään yleensä opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet tutkinnon aihepiirin tutkinnon suoritettuaan kandidaatin tutkinnon. Tämä ohjelma kestää tyypillisesti 1-3 vuotta, sisältää jatkokoulutusta ja tutkimusta, ja se on edellytys jatko-opiskelijoille.

Mikä on maisteriohjelma opetussuunnitelmassa? Tämä jatko-opinto-ohjelma voi kattaa kaiken ikäisten ja kykyjen opiskelijoiden opetuksen, luennoinnin ja tutoroinnin. Se on tyypillisesti yhdistelmä vaadittuja ydinkursseja ja valinnaisia ​​kursseja. Opetusta voidaan keskittyä opetussuunnitelmien arviointiin, opettajankoulutukseen, koulupolitiikkaan ja johtamisen kehittämiseen. Ohjelman erikoispiirteet tässä ohjelmassa voivat olla perus- ja keskiasteen koulutus, lukeminen ja lukutaito. Painopisteitä voidaan käyttää erilaisten opintoalojen opetussuunnitelmien kehittämiseen.

Tämän alan opiskelijat lisäävät usein kykyään motivoida objektiivisesti ja tarkoituksellisesti, mikä voi olla hyödyllistä sekä henkilökohtaisessa että ammatillisessa elämässä. Tutkinto opetussuunnitelmassa voi myös lisätä kykyä opettaa selkeästi ja esittää tietoa kiehtovalla tavalla, mikä auttaa niitä, jotka osallistuvat luokkahuoneeseen suoraan.

Tämän ohjelman kustannukset voivat riippua monista tekijöistä. Monet online-laitokset tarjoavat tätä ohjelmaa ja veloittavat vaihtelevia määriä opetusta, palkkioita ja kirjoja varten. Rahoitustuen paketti voi vaikuttaa myös loppukustannuksiin. Opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä jokaiseen kouluun tarkkojen kustannusten suhteen.

Opiskelijat, jotka suorittavat master-ohjelman opetussuunnitelman, saattavat pystyä kilpailemaan erilaisista työpaikoista opetuskentän kautta. Näiden tutkinnon suorittaneiden käytettävissä on usein johtajuuden ja johtamisen edistämistä ja edistämistä. He voivat myös työskennellä koulussa tai yliopistossa opettajina tai professoreina, lukion päämiehiä, koulupäälliköitä, ohjaajia ja koulutusalan konsultteja.

Opetussuunnitelma voi olla kymmeniä eri instituutioita eri puolilla maailmaa. Joissakin ohjelmissa verkkoportaalit mahdollistavat aikataulujen joustavuuden. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.