Keystone logo

2 Maisteri Ohjelmat sisään Opetusteknologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kasvatustiede
 • Opetusteknologia
 • Opetusteknologia
Opintoalat
 • Kasvatustiede (2)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Popular degree type

  Popular study format

  Maisteri Ohjelmat sisään Opetusteknologia

  Nykypäivän 's digitaalinen maailma, tekniikka on tullut voimakas luokkahuoneessa työkalu. Kun Master Digital Technology, valmistuneet ovat valmiita suunnittelemaan ja toteuttamaan innovatiivisia oppimisen malleja kouluissa tai työpaikoilla. Online-ohjelmia, vaikka kiireinen kouluttajat ja ammattilaiset voivat ansaita Master 's tutkinto.

  Mikä on Master Digital Technology? Master 's tutkinto digitaalitekniikkaan valmistelee opettajille ja asiantuntijoille johtaa verkossa ja digitaalista oppimista luokkahuoneissa ja yrityksissä ympäri maailmaa. Kun keskittyy ajankohtaisista asioista, johtajuus, ja oppimistekniikoilla, ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden luoda yhteisöllisen oppimisen ympäristöjä.

  Master Digital Technology auttaa oppilaita kehittämään sekä luokkahuoneessa johto ja tekniset valmiudet menestyä alati kehittyvän digitaalisen maailman.Pariksi vahva koulutuspohja, nämä taidot varmistaa, että tutkinnon on sijoitettu valjastaa opetusteknologia luoda ja johtaa integroidun oppimisen malleja.

  Koska astetta koulutus- ja digitaalitekniikan tarjotaan kaikkialla maailmassa, kustannukset voivat vaihdella suuresti ohjelmakohtaisesti. Yhteystiedot koulut suoraan tutustua sekä kustannukset ja hyödyt Master Digital Technology.

  Kun Master Digital Technology, valmistuneet ovat valmiita menestyä koulutuksessa tai liike-elämään heidän valintansa. Vuodesta kollegiaalinen tasolla peruskoulun luokkahuoneessa, kasvattajille mestari 's tutkinto digitaalitekniikkaan ovat suuren kysynnän. Ammattilaisille, kyky luoda innovatiivisia oppimisen moduulit ja koulutusohjelmia antaa heille kilpailuedun teknologisesti työpaikalla.Olitpa jatkamaan ohjelmaa koko ajan tai muokata virtuaalinen ohjelma ympärille kiireinen aikataulu, tekniset ja johtamistaitoja saat tämän tutkinnon voi valmistella teitä uusiin vaatimuksiin digitaalisen oppimisen.

  Saatetaan Master Digital Technology voi ottaa niin vähän kuin yksi vuosi kokopäiväinen opiskelu. Työskentelevät ammattilaiset, jotka haluavat suorittaa tutkinnon poistumatta uransa monet ohjelmat tarjoavat osa-aika ja verkossa vaihtoehtoja. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.