Keystone logo

52 Maisteri Ohjelmat sisään Kasvatustiede Opetusteknologia Oppimisjärjestelmät 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kasvatustiede
  • Opetusteknologia
  • Oppimisjärjestelmät
Opintoalat
  • Kasvatustiede (52)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kasvatustiede Opetusteknologia Oppimisjärjestelmät

Mestari-ohjelmassa luokat tarjotaan korkeammalla vaikeustasolla ja spesifisyydellä kuin yleisissä tutkinnoissa myönnettävissä ohjelmissa. Ne, jotka aikovat jatkaa tohtorintutkintoa tai kehittyneitä ammatillisia uria, saattavat vaatia päällikön koulutusta.

Mikä on Master in Learning Systems? Oppimisjärjestelmät, tekniikka ja käytänteet, jotka tukevat koulutusta, ovat läsnä kaikissa tilanteissa, joissa tieto tai taito siirretään. Esimerkkejä ovat tietokoneiden mallinnus fysiikan tutkijoille jotain yhtä peruselämää kuin itse kieli. Opiskelijat todennäköisesti toteavat, että aiheen tutkittavilla ohjelmilla on erilaisia ​​otsikoita, kuten oppimisjärjestelmätekniikka, oppimistiede tai koulutusjärjestelmät. Kurssit ovat yleensä samanlaisia, riippumatta nimestä. On odotettavissa, että kohtaavat luokkia innovaatioista, koulutustutkimuksesta, opetussuunnittelusta ja järjestelmien kehittämisestä. Useimmat ohjelmat edellyttävät työkokemusta tai ylioppilastutkintoa opiskelua varten.

Ymmärtää, miten oppimistehtävät voivat johtaa suurempaan henkilökohtaiseen akateemiseen menestykseen. Se voisi myös auttaa optimoimaan yhden kykyä opettaa erilaisia ​​aiheita. Lisäksi suurin osa oppimisjärjes- telmien master-tason ohjelmista valmistuneista tuntee, että he tuntevat paremmin viestintätekniikan, joka on hyödyllinen taito monissa akateemisissa ja ammatillisissa tehtävissä.

Opinnot maisterin tutkintoon tässä aiheesta voivat muuttua monien tekijöiden perusteella. Koulun sijainti, yksilöllinen saavutus ja kurssi, kuten tutkimus tai ammattimainen, määräävät hinnan. Kustannukset luetellaan usein ohjelman kuvaus.

Opetus on usein ensimmäinen ammatti, joka tulee mieleen, kun keskustellaan kaikista koulutusasteista. Perinteiset luokkahuoneen kouluttajat saattavat hyötyä tästä opinnoista, mutta niin myös tutkijat. Nämä henkilöt ohjaavat tehokkuutta ja tiedon saatavuutta kehittämällä uutta teknologiaa ja optimoimalla nykyisiä järjestelmiä. Yrittäjyysmaailmassa voi olla muita mahdollisuuksia, joissa inhimillisten voimavarojen tai oppimisosastojen koulutusjärjestelmien asiantuntijat ovat usein velvollisia edistämään kestävää vuoropuhelua ja uudelleenkoulutusta kasvu- ja uudelleenjärjestelyjaksojen aikana.

Yksi voisi ansaita mestaria oppimisjärjestelmissä missä tahansa yliopistossa eri puolilla maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.