Keystone logo

9 Maisteri Ohjelmat sisään Luonnontieteet Fysiikka Optiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Luonnontieteet
  • Fysiikka
  • Optiikka
Opintoalat
  • Luonnontieteet (9)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Luonnontieteet Fysiikka Optiikka

Jotkut ihmiset haluavat ansaita maisterin tutkintoaan ansaitessaan perustutkinnon. Tohtoriopintojen edellytys on, että master-tutkinto tarjoaa usein paremmat mahdollisuudet niille, jotka ansaitsevat heidät. Tutkinto kestää tavallisesti 1-3 vuotta.

Mikä on Master in Optics? Opiskelijat, jotka päättävät saada opinnot maisteriksi, oppivat valon, näkökyvyn ja taipuman ja läpäisyn ominaisuuksista. Joitakin yhteisiä opintojaksoja, jotka opiskelijat saavat tutkinnon suorittamisessa, ovat optisen aallon eteneminen, lasertekniikka, geometriset optiikka- ja kuvankäsittelyjärjestelmät sekä integroitu fotoniikka. Joissakin ohjelmissa tarvitaan tutkimusraporttia tai opinnäytetyötä.

Tutkintooppi opettaa usein opiskelijoille monenlaisia ​​taitoja, jotka voivat johtaa parempaan työmahdollisuuksiin ja palkkaamiseen, kuten nanoteknologian ja spektroskopian asiantuntemus. Monet oppivat diagnosoimaan lääketieteellisiä kysymyksiä ja sairauksia sekä hyödyntämään televiestintää kotimaassa. Ohjelma voi myös opettaa taitoja, joita yksilöt voivat käyttää uransa ulkopuolella, kuten parempaa viestintää.

Opiskelijat, jotka haluavat ansaita jatko-opintoja optiikassa, huomaavat usein, että kustannukset vaihtelevat. Jotkut maat maksavat enemmän koulutusta, ja jokainen oppilaitos perii myös oman hinnan. Lisäksi jotkut opiskelijat valitsevat pitempiaikaisia ​​ohjelmia ja maksavat näin enemmän.

Opinnäytetyön opinnäytetyö voi johtaa monenlaisiin uramahdollisuuksiin. Opiskelijoista voi tulla teknisiä johtajia tai insinöörejä. Lääketieteen ja biolääketieteellisen tekniikan lisäksi tutkinnon suorittajat voivat halutessaan työskennellä kuituoptiikassa ja viestinnässä, valmistuksessa, kuluttajateknologiassa tai laitteistosuunnittelussa. Yliopistot, tutkimuskeskukset ja sairaalat ovat yleisiä paikkoja löytää työpaikkoja, vaikka pienet ja suuret yritykset ja valtion virastot ovat usein myös asemia.

Jotkut opiskelijat haluavat osallistua yliopistoon verkossa luomaan joustavampia mahdollisuuksia. Ne, jotka haluavat osallistua fyysiseen sijaintiin, voivat löytää optiikan ohjelmia yliopistoissa ympäri maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.