Keystone logo

13 Maisteri Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Organisaatiot 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Liiketalouden opinnot
 • Organisaatiot
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (13)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Organisaatiot

  Ylempi korkeakoulututkinto on jatko-opintojen ensimmäinen saavutus, kun kandidaatin tutkinto on saatu. Yleensä se edellyttää kahden vuoden sitoutumista kokopäiväiseen opiskeluun.

  Mikä on mestari organisaatiossa? Tavoitteena on saada ymmärrys paras tapa hallita dynamiikkaa tahansa yksilöryhmässä. Tämä taitojen opetus, kuten muutos vaikuttaa organisaation vaikutusten ja johtajuuden taitojen kautta, voi johtaa sinuun kyvystä järjestää oikein ja tehokkaasti ihmisiä, johtamisrakenteesta yrityksen sisällä ja politiikasta osastojen piilotusjärjestelmiin.

  Mestariorganisaation hankkimisen edut ovat usein moninaisia ​​ja monipuolisia. Ilmeisistä urakehityksistä poiketen voit myös saada uutta ymmärrystä ihmisten psykologiassa. Kriittiset ajattelutavat ja tutkimusmenetelmät katetaan yleensä myös perusteellisesti, jolloin saat uusia työkaluja ongelmien perimmäisten syiden etsimiseen sekä ammatillisessa että henkilökohtaisessa elämässäsi.

  Master-ohjelman hinta on erilainen laitoksesta ja sijainnista riippuen, mutta haluamasi koulu voi antaa sinulle lisätietoja kustannuksista.

  Master in Organisation voi avata uudet urapolut sinulle mihin tahansa suuntaan valitset. Voit päättää mennä yritykseen, missä tutkinto voi avata oven johtajalle, henkilöstöjohtajalle ja jopa toimitusjohtajalle. Voit halutessasi käyttää tutkintoasi pienelle tai keskisuurelle yritykselle, jossa toimistopäällikkö ja hallinnollinen ammattihenkilö sopisi hyvin. Master in Organisation voi sallia sinun valita polku ja antaa sinulle työkaluja, jotta se tapahtuisi.

  Master-tutkinto voi tulla mistä tahansa korkeakoulusta ja yliopistosta eri puolilta maailmaa, jotka tarjoavat sitä, tai voit jopa päättää harjoitella tutkintoa verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.