Keystone logo

2 Maisteri Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Orkesteriopinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Esittävät taiteet
  • Musiikkitiede
  • Orkesteriopinnot
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Maisteri Ohjelmat sisään Esittävät taiteet Musiikkitiede Orkesteriopinnot

Ylempi korkeakoulututkinto on tilaisuus oppia lisää erikoistumiskoulutusta korkeammalle tasolle. Se on edellytys joillekin ammateille ja yleensä perustuu ammattitaidon ja tietämyksen hankkimiseen kandidaatin tutkinto-ohjelman aikana.

Niille, jotka ovat kiinnostuneita tietämään, mikä on Orkesteriopintojen Master, se on ylempi tason koulutusohjelma, joka kouluttaa muusikoita uran orkesterimuusikkona. Suurin osa ohjelmista keskittyy musiikkikirjaston rakentamiseen, joka usein räätälöidään soittimen erityiselle instrumentille. Orkesteritutkimukset antavat myös muusikoille mahdollisuuden soittaa paikallisesti yhdistetyissä orkestereissa ja mahdollisesti soittaa orkesterilla osan lukukaudesta.

Orkesteritutkintojen suorittaminen voi antaa opiskelijoille taitoja pystyä suorittamaan taideteoksia ja tulkitsemaan erillisiä musiikkityylejä tietyllä instrumentilla. Lisäksi orkesteritutkimukset voivat myös valmistaa tutkinnon suorittaneita musiikkikokouksiin ja haastatteluihin.

Orkesteritutkimuksen maisteriohjelmat voidaan suorittaa kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti, ja ne voivat kestää puolitoista ja kolme vuotta. Ohjelman kustannukset voivat vaihdella sen mukaan, missä ohjelmassa tarjotaan.

Orkesteritutkimuksen päällikön uranuurtaja on urbaani muusikko orkesterissa. Tämä edellyttää harjoittelua, suorittamista ja mahdollisesti yhdessä yhden tai useamman vuodenaikojen kanssa. Erikoistumiskursseilla koulutusohjelmaan menestyvät tutkinnon suorittajat voivat myös toimia orkesterin johtajana tai orkesterin opiskelijoiden ohjaajana tai opettajana. Monet jatko-ohjelmat sopivat yhteen paikallisten kokoonpanojen kanssa, jotta opiskelijoilla on mahdollisuus hankkia työkokemusta, kun he ovat edelleen suorittaneet tutkintonsa.

Orkesteritutkimuksen maisterin tutkinto on saatavilla ympäri maailmaa. Jos valitset ohjelman, se voi riippua kiinnostuksestasi tietylle vakiintuneelle ammattiorkesterille. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.