Keystone logo

17 Maisteri Ohjelmat sisään Paikkatietotekniikat 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Luonnontieteet
  • Maantiede
  • Paikkatietotekniikat
Opintoalat
  • Luonnontieteet (17)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Paikkatietotekniikat

Ansaita maisterin tutkinnon voi olla hyvä tapa undergraduates hyödyntää heidän orastava koulutuksen. Tätä varten Master Geospatiaalinen Technologies tarjoaa keinot toteuttaa uusinta teknologiaa ja käyttää niitä luomaan parempi käsitys maan ja miten ihmiskunta liittyy siihen.

&nbsp

Utelias opiskelija voi kysyä, mikä on Master Geospatiaalinen Technologies? Tämä tutkinto on yhdistelmä maantieteelliset tutkimukset ja tietotekniikka, jota voidaan sitten soveltaa moniin eri aiheista. Opiskelija taholle käytännön taitoja, kuten atk kartoitus ja ohjelmistot ja oppii samalla paljon siitä resurssienhallinta ja yleinen maantiede. Opetusta annetaan luentojen ja seminaarien lisäksi käytännön työpajoja syvempää ymmärrystä.

Opiskelijat ansaita maisterin tutkinto paikkatieto teknologioita voidaan soveltaa tietojaan eri teollisuudenaloilla, mikä antaa hyvät mahdollisuudet kaikista valmistuneista. Ne huolissaan ympäristöasioista voi hyödyntää opinnoissaan asioita, kuten säilyttämisen ja vaihtoehtoisten energialähteiden kehittämiseen. Globaalin luonne työselostus, valmistuneet voivat turvata palkitseva työllisyyttä kaikkialla maailmassa.

&nbsp

Riippuen asioita, kuten pituus mestari 's-ohjelma, samoin kuin todellinen osallistui, lukukausimaksut voivat vaihdella melkoisesti. Tämän seurauksena opiskelijat on selvitettävä, onko koulun sopii finanssinäkymän ennen päätöksentekoa.

&nbsp

Valmistuneet voivat valita erilaisia ​​painopisteitä saadakseen uran he rakastavat. Tulevaisuutta uran kuuluvat arkkitehti- ja insinööripalvelut harrastuksia, ympäristötiede, tutkimustyötä, kaupunkisuunnittelu, ja monilla muilla aloilla.Tutkinnon voi myös soveltaa näitä taitoja asioita, kuten metsätalouden ja infrastruktuurin kehittäminen, tai edes ylläpito laaja maisemointi hankkeita.

&nbsp

Monille opiskelijoille, koulunkäynti voi osoittautua vaikeaksi, varsinkin niille, jotka sijaitsevat syrjäisillä alueilla maailmassa. Tässä tapauksessa, online-luokat voi olla erittäin hyödyllistä ja tyypillisesti tarjoavat useita hienoja instituutioiden. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.