Keystone logo

78 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Teologia Pappeus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Teologia
  • Pappeus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (78)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Teologia Pappeus

Hankkiminen maisterin tutkinto on tavoite monet opiskelijat tavoitella niiden kehittyneen pedagogiset opinnot. Se tarjoaa lisäksi intensiivisen tutkimuksen edellä standardi neljän vuoden koulutusohjelma, antaa enemmän uramahdollisuuksia opiskelija. Tyypillinen aika ohjelman loppuun on kaksi vuotta.

Mikä on Master ministeriön? Master Ministeriö on kehittynyt tutkinto eksegetiikan, sekä pitoisuus ammatillisen käytäntöjä valmentaa opiskelijoita pitkän uran alalla. Se kattaa teologisesti maadoitettu opetussuunnitelma kehittää syvempää ymmärrystä Raamatun yli ja sen jälkeen kandidaatin tutkinto. Antamalla käytännön ja kokemuksellista opetusta ministeriön palveluihin, Tutkintoon kuuluu myös tutkimuksen uskontoon ja ymmärrystä.

Opiskelija voi halutessaan saada tämäntyyppistä tutkinnon useista syistä.Jossa syvällinen Raamatun ja ministeriön tausta, opiskelijat saavat tietoa ja viestintätaidot palvelemaan ministeriöiden tarpeita kirkkojen ja pieniä ja suuria. Hankkiminen taitoja kuria edistää kykyä kommunikoida uskoa ja avaa ovia monenlaisia ​​yksityisten ja julkisten laitosten.

Kustannukset ohjelma vaihdella riippuen sijainnista ja opiskeluaika. Ota hallinto toimistot mahdollisille koulujen ja yliopistojen erityisiä kysymyksiä kustannuksia.

Master ministeriön tarjoaa yksityisille erilaisia ​​työmahdollisuuksia. Monet suorittaneelle valitsevat tulla johtaja ja ministeri kirkon ja sen seurakunta. Kaupallisille organisaatioille on myös aukkoja opiskelijoille, joilla on tämän tyyppinen tausta. Polku koulutuksessa on toinen suosittu ura, jossa valmistuneet voivat opettaa Raamatun tai ministeritason opintoja yksityisen ja julkisen korkeakoulut ja yliopistot.Opiskelija voi myös etsiä tohtorin tutkinnon avata etuasennon vielä korkeampia palkkoja.

Yliopistoissa ympäri maailmaa tarjoavat tämäntyyppiset ohjelmat että käynnistää monia menestyksekkään uran. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.