Keystone logo

39 Maisteri Ohjelmat sisään Kasvatustiede Instruction Pedagogiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kasvatustiede
  • Instruction
  • Pedagogiikka
Opintoalat
  • Kasvatustiede (39)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kasvatustiede Instruction Pedagogiikka

Master tutkinto on joskus edellytys tietty uraa. Nämä ohjelmat yleisimmin ottavat jossain kahdesta neljään vuotta. Niihin liittyy usein huippukivi kokemus, kuten kehitystä tutkielma.

Mikä on Master pedagogiikka? Pedagogiikka on yleisesti ottaen tieteen ja teorian opetuksen. Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään uusia tapoja opettaa ja tutkii olemassa olevia käytäntöjä voisi olla kiinnostunut jatkamaan kehittyneen koulutuksen tässä asiassa. Yhteinen kurssit ovat arvio tieteen, valmennus, data-analyysi, monimuotoisuuskoulutusta ja aiheita koulutukseen liittyvien innovaatioiden. Opiskelija voi odottaa täydentää riippumatonta tutkimusta tai suorittaa harjoittelun osana joitakin näistä ohjelmista. Useimmat ohjelmat keskittyvät eri tasoilla koulutuskäytäntöihin, mistä psykologian opiskelija julkisen politiikan koskevat kouluissa.

Pedagogiikka tutkinto merkitsee sitoutumista ymmärtää, miten ihmiset oppivat, ja sellaisena voi olla etu samalla jatkaa opettajan virkaan. Näiden astetta voisi myös tarjota teoreettisia ja käytännön perusteella tavoitteena on tohtorin tutkimus asentoon.

Joissakin kouluissa ei ehkä ole opetusta kustannukset ohjelmansa selvästi listattu verkkosivuilla tai esitteissä. Tässä tapauksessa on usein parasta soittaa tai lähettää sähköpostia tunnustukset osastolla.

Opiskelijoille, jotka saadaan Master pedagogiikka saattavat löytää itsensä päteviä mahdollisesti useita ammatilliset asemat. Master 's-tutkinto pidetään usein ehdokkaina peruskoulutuksen tiliasemansa korkeakoulutasoisen. Voisi myös työllistyy henkilöstöosasto osakeyhtiön, kehittää koulutusohjelmia ja arvioinnin tekniikoita. Toinen vaihtoehto master 's valmistuneista voitaisiin täydennyskoulutus, useimmiten muodossa opinnoistaan ​​Kasvatuksen, kasvatustieteen tai siihen liittyvillä aloilla.

Hankkiminen koulutus on prosessi, mutta tehokas tutkimus voi nopeuttaa pitkin prosessia. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.