Keystone logo

21 Maisteri Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Pelastusjohtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Johtamisopinnot
 • Pelastusjohtaminen
Opintoalat
 • Johtamisopinnot (21)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Johtamisopinnot Pelastusjohtaminen

  Päällikön tutkinto on jatkotutkinto, joka on suunniteltu rakentamaan ammattitaitoa ja asiantuntemusta keskeisillä aloilla, jotka ammattilaiset ovat kokeneet täydellisesti hankkimaan. Jatko-ohjelmat perustuvat aiempaan kokemukseen ja koulutukseen rikastuttaakseen opiskelijan olemassa olevaa taitoharjoitusta ja tarjoavat erikoistuneita lisäyksiä, jotka sopivat akateemisiin ja ura-alueisiin.

  Mikä on Master Emergency Management? Tämän tyyppinen ohjelma voi kestää muutamia eri suuntauksia, jotka ovat infrastruktuurista ja korjauslähtöisestä lääketieteellisestä / triage-asennosta ja pyrkivät ylläpitämään kansalaisjärjestystä. Loppujen lopuksi kaikki nämä näkökohdat katetaan yleensä kurssityössä, mutta koulujen keskeisten ohjelmakomponenttien välillä saattaa olla eroja. Siksi on tärkeää tutkia jokaista ohjelmaa, jota harkitset.

  Tämän tutkintoon johtavan opiskelijan mielestä se auttaa terävöittämään ydinosaamista, kuten pitkän aikavälin päätöksentekoa, politiikan toteuttamista ja arviointitaitoja. Nämä ovat keskeisessä asemassa onnistuneessa lähestymistavassa hätätilanteiden hallintaan, ja niissä valmistellaan opiskelijoita siirtymään alan keskeisiin päätöksentekotehtäviin, kun he etenevät uransa eteenpäin.

  Suurin osa tämän alan tutkimusohjelmista on suunniteltu kestämään kaksi vuotta keskimääräisen kokopäiväisen opiskelijan suoritettavaksi, vaikka maiden välillä on eroja. Ohjelmakustannusten ennakointi vaikeutuu, koska oppiaine vaihtelee paitsi koulusta kouluun myös maasta toiseen.

  Hätätilanteiden hoitotyöhön kuuluu eri viranhaltijoiden eri tasojen kantoja eri puolilla maailmaa. Tutkijoille haetaan myös kansainvälisten avustusjärjestöjen ohjelmien koordinaattoreita ja projektipäälliköitä. Hakijoilla, joilla on hätätilanteiden hallinnan maisteri, voivat saada myös rooleja kansainvälisiltä avustustyöntekijöinä muilta tahoilta.

  Löydät tutkintoja hätätilanteessa verkossa tarkistamalla kurssitarjoukset ylemmän tason julkisissa kouluissa ympäri maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.