Keystone logo

3 Maisteri Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Perheyritykset 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Liiketalouden opinnot
 • Perheyritykset
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Liiketalouden opinnot Perheyritykset

  Maisterintutkinto on täydellinen opiskelijoille, jotka haluavat edelleen opintojaan tarkempi koulutusaloittain kuin perustutkintoa ohjelma voi yleensä antaa. Tämä ohjelma on erinomainen seurannan kandidaatin ja kestää yleensä enintään kaksi vuotta.

  Mikä on Master in Family Business? Tämä koulutusohjelma opettaa hienostunut liiketoimintaosaamiseen puitteissa perheen dynamiikkaa. Opiskelija oppii kehittää tehokas taloudellinen strategia, varallisuudenhoito salkun ja ehdot liiketoimintakieltoon. Osa keskeisistä osa perheen liikkeenjohdon selkeästi tunnistaa roolit ja vastuut kunkin jäsenen, tehokkaiden viestintä ja luoda tasapaino yritysten ja perhe-elämän. Opiskelija oppii yhdistää edut perheen varallisuus hankinnan kehittää vahva tulevaisuus kaikille.

  Opiskelijat, jotka ansaitsevat tämän maisteriksi paremmin valmistautunut kohtaamaan ainutlaatuisia haasteita omistava perheyritys. He ymmärtävät, että on tärkeää luoda tasapainoisen perhesuhteiden ajon onnistunut liiketoiminnan tuloksia.

  Opetus ja maksuista, jotka liittyvät tämän ohjelman vaihtelevat toimielimissä. Tarkista tunnustukset osastojen korkeakoulut olet kiinnostunut osallistumisesta.

  Liiketoiminta ja uramahdollisuudet päätyttyä tämä ohjelma voi olla loputon. Valmistuneet voivat aloittaa oman perheensä toimivia yrityksiä valtakunnassa henkilö- ja taloudellisia etuja. Jotkut valmistuneet voivat perustaa investointien yrityksiä tai tarjota rahoituspalveluja yksilöille ja yrityksille, kun taas toiset voivat nojata kohti teknologiateollisuudessa tai luo tuotelinjojen räätälöity markkinarakoja. Perheet voivan heidän tulevaisuudestaan ​​ja mitä liike pyrkii he haluavat harjoittaa.

  Online-ohjelmat ovat käytettävissä ammattilaisia ​​ja jotka ovat kiinnostuneita pitkän matkan oppimisen. Laajentamalla haun koskemaan verkossa vaihtoehtoja, voit lisätä altaan yliopistojen sekä oman pääsy potentiaalia. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.