Keystone logo

36 Maisteri Ohjelmat sisään Perusopetus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kasvatustiede
 • Perusopetus
Opintoalat
 • Kasvatustiede (36)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Perusopetus

  Maisteriohjelmat ovat opiskelijoille, jotka ovat jo suorittaneet kandidaatin tutkinnon. Lisätutkimukset edelleen kehittää konsepteja ja kaivaa syvemmälle teorioita ja kehittyneitä tekniikoita. Useimmat vaaditaan kaksi vuotta täyspäiväistä loppuun, ja opiskelijat yleensä on suoritettava muodollinen hanke, joka osoittaa hallintaa aihe materiaalia.

  Mikä on Master peruskoulutusta? Nämä koulutusohjelmat yleensä keskitytään erityisesti tarpeisiin kasvattajien ensisijainen koulujärjestelmään. Ne on tarkoitettu taiteet college suuret yhtiöt, joilla on halu vaalia seuraavan sukupolven opiskelijat. Aiheista tutkimuksessa usein opetusmenetelmistä, menetelmiä hallintaan luokkahuoneen ja yhteisiä koulutusmallit. Opiskelijat voivat oppia kommunikoimaan tehokkaasti kouluikäisiä lapsia ja oppilaiden vanhempia.

  Valmistuttuaan yksi näistä ohjelmista, valmistuneet voivat suunnitella opinto joka maksimoi opiskelijan oppimistuloksia. Niiden pitäisi myös olla tarpeeksi ymmärrystä oppimisen psykologian paikalla kysymyksiä lapsen kehitystä. Ohjelmat yleensä vahvistamaan puheiden ja viestintätekniikoita.

  Kustannukset näistä ohjelmista vaihtelevat villisti. Parasta hinta, opiskelijoiden olisi otettava huomioon sekä perinteisiä että online yliopistot. Tunnustukset osastot Näiden toimielimet voivat tarjota tarkempia kustannukset yksityiskohtia.

  Useimmat valmistunutta siirtyy koulutusalan opettajia, mutta myös tämän kohdennettua uran lopputulos on runsaasti vaihtelua. Kasvattajat tarvitaan lähes kaikissa yhteisöissä, ja tutkinnon voi olla vaihtoehtoja, jossa he voivat työskennellä ja elää. On myös mahdollista erikoistua erityisiä aiheita, kuten taidetta, historiaa tai matematiikkaa.Jotkut opiskelijat tarkentaa asiantuntemustaan ​​enemmän akateemista koulutusta ja siirtymistä työelämään ohjaajat, hallintohenkilöstön ja koulupsykologeille.

  On olemassa monia erilaisia ​​koulutusorganisaatioiden voit perusteellisesti tutkia ennen kuin päätetään tiettyyn määrin suunnitelma. Jos sinulla on ajoitus ja logistiset rajoitukset, online-ohjelmat ovat erinomainen vaihtoehto. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.