Keystone logo

7 Maisteri Ohjelmat sisään PK-yrityksen johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Liiketalouden opinnot
 • Liikkeenjohto
 • PK-yrityksen johtaminen
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (7)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään PK-yrityksen johtaminen

  Master-tutkinto on kaksivuotinen tutkinto, joka usein on saatu kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen. Se antaa sinulle perusteellisempaa ja perusteellista tietämystä kentästäsi ja voi avata uusia uramahdollisuuksia.

  Mikä on Master in Small Business Management? Tämä aste voisi olla ajoneuvo kaikille työkaluille, jotka tarvitset pienyrityksen menestykseen. Se voisi antaa sinulle uudenlaisen ymmärryksen siitä, millaisia ​​markkinointi-, rahoitus- ja henkilöstöresursseja tekniikoita tarvitset pitääksesi pienen yrityksen alansa kärjessä. Keskittyy teknologiaan, johtamiseen ja johtamiseen sekä myyntiin, joka auttaa sinua saamaan ja pitämään voittoa pienyrityksissänne.

  On olemassa monia mahdollisia etuja Master in Small Business Management -työhön sekä oman ammattitaidon että henkilökohtaisen elämän kannalta. Voit oppia esimerkiksi ajankäytön, organisaation ja rahanhallinnan taitoja, jotka voisivat parantaa sinua koko ajan.

  Master-ohjelman kustannukset riippuvat useista tekijöistä, kuten paikasta ja laitoksesta. Tarkista omasi nähdäksesi, mistä kustannukset tulevat ja mihin hintaan kuuluu.

  Pienyritysten uralla on runsaasti kokemusta, ja sinä saatat valita oman maisterin tutkintoasi. Voit aloittaa oman pienyrityksen, joka myy tuotteen tai palvelun suoraan kuluttajille. Tai voit päättää, että muille pienille yrityksille konsultti on parempi vaihtoehto. Myös yritysympäristössä on mahdollisuuksia, kuten markkinoinnin johtaja yrityksessä, joka myy tuotteita pienyrityksille. Hallituksen ura, kuten tilinpäällikkö, jolla on pienyrityksiä avustava elin, voi myös olla erinomainen.

  Todennäköisesti huomaat, että Small Business Management -tieteen maisteriohjelma on lähellä lähellä missä olet, riippumatta siitä, mihin maailmaan olet, ja sisällyttämällä nämä ohjelmat useisiin online-kurssiluetteloihin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.