Keystone logo

6 Maisteri Ohjelmat sisään Poliisityön tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Oikeustieteen opinnot
 • Rikosoikeudellinen prosessi
 • Poliisityön tutkimus
Opintoalat
 • Oikeustieteen opinnot (6)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Poliisityön tutkimus

  Yliopistotutkinnon suorittamisen jälkeen opiskelijat voivat päättää suorittaa maisterin tutkintoa. Tämäntyyppinen tutkinto auttaa tutkijoita rakentamaan edistyneitä taitoja antamaan heille vauhtia, kun he etsivät uraa omalla alallaan.

  Mikä on poliisipäällikkö? Tämä ohjelma on suunniteltu niille, joilla voi olla jo vähän kokemusta lainvalvonta-alasta, tai ne, jotka pyrkivät korkeammalle asemalle. Kliinisestä psykologiasta ja sosiologiasta keskittyneillä luokilla opiskelijat voivat valmistautua paremmin käsittelemään usein raskauttavia tilanteita, jotka syntyvät tehtävissä. Kurssiin sisältyvät kurssit on suunniteltu auttamaan tulevia virkamiehiä, etsivätoimistoja ja muita lainvalvontaviranomaisia ​​tekemään työnsä turvallisesti ja tehokkaasti.

  Hallitsemalla psykologian ja sosiologian kliinistä käsitystä oppijat voivat odottaa hyötyvänsä esimerkiksi paremmasta ihmissuhteesta, helpommasta viestinnästä ja paremmasta stressitilanteiden käsittelystä. Nämä taidot eivät ainoastaan ​​auttavat rikastuttamaan opiskelijoiden henkilökohtaista elämää, vaan myös mahdollistavat paremman työnteon.

  Tyypillisesti tämän lajikkeen maisterin tutkinto kestää kuuden kuukauden ja yhden vuoden välillä, joten mahdollisten opiskelijoiden on suunniteltava vastaavasti hintakysymyksissä. Kurssien kustannukset vaihtelevat laitoksesta laitokseen ja maasta toiseen.

  Valtava määrä edistyksellisiä lainvalvontatoimia voi avata tutkinnon suorittaneille tällä poliisitutkinnolla. Osa työpaikoista valmistuneista voi olla valinnut joukosta ulosottomiehiä; rikollinen tutkija / yksityisetsivä; rajavalvontaviranomainen; poliisin partio; marsalkka, kala ja riistanhoitaja; ja maahanmuuton tarkastaja. Jokainen näistä työpaikoista hyödyntää interpersonaalisia ja arviointitaitoja, jotka ovat oppineet opintojen aikana.

  Opiskelijat voivat valita osallistumaan poliisitutkimuksiin paikallisesti, mutta heillä on mahdollisuus osallistua myös kansainvälisiin tai verkko-opetuksiin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.