Keystone logo

21 Maisteri Ohjelmat sisään Poliittinen taloustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Taloustieteen opinnot
  • Taloustiede
  • Poliittinen taloustiede
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (21)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Poliittinen taloustiede

Prosessi, jossa kollektiivinen valintoja tehdään on monimutkainen ja arvaamaton. Kun se on tarpeen ennakoida hallitusten toimia, yksityiset kansalaiset ja yritykset, joilla Master in Political Economy tarjoaa arvokasta analyysiä ja suunnan keskeiset päättäjät.

&nbsp

Mikä on Master in Political Economy? Se on kehittynyt tutkinto sopii niille, joilla edellinen perustutkintoa työtä poliittisen tieteen, talouden, historian tai liiketoimintaa. Ohjelmat keskittyvät strategisiin perustelut yksilöiden ja kokoelmien ihmisiä. Opiskelijat tutkia perusteellisesti prosessit, motiivit ja seuraukset poliittisia valintoja. Aiheita Tutkimusmenetelminä hallituksen asetukset, vaalit, laki ja eturyhmien. Opiskelijat opetetaan myös poliittisen kilpailun lopulta vaikutuksia yhteiskuntaan.

&nbsp

Master in Political Economy edelleen kehittää opiskelijoiden kriittistä ajattelua ja viestintää kykyjä.Ne opetetaan tärkeimmät teoriat taloustieteen ja valtiotieteen yhteneväisesti. Ne pystyvät liittyvät kaksi erillistä aluetta toisiinsa ja tehdä päteviä johtopäätöksiä. Opiskelija kehittää taitoa eniten nykyisen ohjelmiston ja tekniikan ja osaa käyttää sitä kerätä ja analysoida sarjaa tietoja.

&nbsp

Kokonaiskustannukset maisteriohjelman riippuu laitoksen. Opiskelijoita kannustetaan ottamaan yhteyttä tunnustukset osastot yliopistojen harkitaan tarkempia tietoja maksuista ja opetusta. Useimmat ohjelmat edellyttävät vähintään kahden vuoden päätoimista opiskelua. Opiskelijat olisi myös otettava huomioon asumisen, kurssimateriaalit ja kuljetuskustannuksia.

&nbsp

Valmistuneet diplomi Political Economy ovat päteviä työllisyyden monet hallituksen kantoja. Lobbaus yritykset arvostavat myös kykyjä näiden valmistuneiden ja monet löytää työtä neuvonantajina poliittisiin kampanjoihin.Jotkut työt tutkijoina tai analyytikot yrityksissä, jotka kilpailevat voimakkaasti säännellyillä toimialoilla. Konsultointi työ on vaihtoehto niille, jotka haluavat pysyä itsenäisesti palveluksessa. Nämä ohjelmat myös valmistaa opiskelijoita jatkamaan korkea koulutustaso. Monet lopulta valmiiksi jatko-ohjelma ja siirry työllistyä tutkijoita.

&nbsp

Opiskelijat kiinnostunut näistä ohjelmista olisi aloitettava tutkimalla niiden vaihtoehdoista heti. Kansainvälisille opiskelijoille tai ammattilaisia, monet online yliopistot tarjoavat työselostus, joka sopii aikataulutus ja maantieteellisiä rajoituksia. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.