Keystone logo

82 Maisteri Ohjelmat sisään Politiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Yhteiskuntatieteet
 • Yleinen valtio-oppi
 • Politiikka
Opintoalat
 • Yhteiskuntatieteet (82)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Politiikka

  Opiskelijat, jotka haluavat saada maisterin tutkinto, ovat tärkeitä tavoitteita. Tämän tutkinnon suorittamiseksi henkilön on ensin hankittava perustutkinto. Opiskelija joutuu yleensä suorittamaan opinnäytetyön tai muuntyyppisen tutkielmapaperin ennen valmistumista.

  Mikä on politiikan maisteri? Tämä tutkinto opettaa monimutkaista tiedettä ja filosofisia teorioita politiikan ympäri maailmaa. Päällikön tutkinto politiikassa leikkaa monia muita aiheita, kuten julkisen politiikan, taloustieteen, sosiologian, lain ja psykologian. Opiskelija perehtyy maiden poliittiseen ilmapiiriin. Tyypillinen tutkinto liittyy poliittiseen filosofiaan, kansainvälisiin suhteisiin ja vertailevaan politiikkaan. Opiskelija voi halutessaan saada laajaa tietoa kaikista kolmesta tai keskittyä tietylle kiinnostuksen kohteelle.

  Yksilöt, jotka päättävät ansaita jatko-opintoja politiikassa, voivat saada monia etuja ja saada käytännön ja analyyttisiä taitoja. Tutkijat voivat oppia tekemään poliittista tutkimusta, hioa kirjallisia viestintätaitojaan ja ymmärtämään, miten tietotekniikka sopii talouteen ja poliittisiin markkinoihin.

  Kandidaatin tutkintoon liittyvät kustannukset vaihtelevat maittain sekä laitoksittain. Tietyt ohjelmat ovat pitempiä kuin toiset ja edellyttävät suurempaa taloudellista velvoitetta. Jotkut opiskelijat voivat saada apurahoja, apurahoja tai lainoja.

  Yksityishenkilöt, jotka saavuttavat jatko-tutkinto politiikassa, ovat erilaisia ​​uramahdollisuuksia. Jotkut voivat mennä työtään liittovaltion hallituksen valitseman virkamiehen ominaisuudessa. Toiset voivat ottaa hallinnollisia työpaikkoja politiikassa, analysoida yleistä politiikkaa tai tulla lobbaajiksi. Hallituksen ulkopuolisten työpaikkojen ulkopuolella tutkinnon suorittaneet voivat päättää tulla tohtori- tai korkeakoulututkintoon. Paikkoja on saatavilla myös julkisissa asioissa ja julkishallinnossa joillakin paikoilla. Silti muut henkilöt voivat halutessaan työskennellä useilla aloilla, kuten opetuksessa ja julkisessa toimistossa.

  Ihmiset, joilla on kiinnostusta saada maisterin tutkinto politiikassa, voivat osallistua monenlaisiin yliopistoihin eri puolilla maailmaa. Monet laitokset tarjoavat verkkokursseja. Internet-kurssit ovat erinomainen vaihtoehto niille, jotka tarvitsevat joustavamman aikataulun. Etsi allaolevaa ohjelmaa tai ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.