Keystone logo

1 Maisteri Ohjelmat sisään Puutarhanhoito 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Elämäntaidot
  • DIY
  • Puutarhanhoito
Opintoalat
  • Elämäntaidot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

Maisteri Ohjelmat sisään Puutarhanhoito

Monet kandidaatin tutkinto-ohjelmat johtavat luonnollisesti jatko-opintoihin. Yksi vaihtoehto tällä tasolla on maisterin tutkinto. Master 's ohjelmat yleensä tarjoavat ammatillista koulutusta kohti tiettyä uran.

Ne opiskelijat, joilla on perustutkinto maatieteiden tai lähialueilla, saattavat olla kiinnostuneita tietämään, mikä on mestari puutarhanviljelyssä. Puutarhaviljelyalalla pyritään ihmisen sitoutumiseen ympäristöön luomaan luovia ratkaisuja maatalouden, maisemasuunnittelun ja maan hyödyntämisen ongelmiin. Subfieldit ja erikoistumisalueet voivat olla kukka-, kasvihuoneilmiö, viininviljely, vesiensuojelu, kasvinjalostus, ravitsemistoiminta ja maatalousekosysteemit.

Puutarhaviljelyn maisteriohjelman suorittaminen voi tarjota opiskelijoille parempia viestintätaitoja, varsinkin kun se liittyy puutarhatalouden tutkimuksen, strategian ja suunnittelun jakamiseen ja esittämiseen. Lisäksi tutkinnon tulisi pystyä tunnistamaan ja arvioimaan maaseudulle ja maataloudelle liittyviä erilaisia ​​ongelmia ja ratkaisuja.

Kokopäiväisen opinto-ohjelman avulla puutarhaviljelijä voi saada valmiiksi noin kaksi vuotta. Osa-aikaiset ohjelmat saattavat kestää 3-5 vuotta. Rahoituskustannukset vaihtelevat opetuksen sijainnin mukaan.

Opiskelijan erikoistumisesta riippuen puutarhanviljelyn maisterin tutkinto voi johtaa monenlaisiin ura-alueisiin. Ne voivat perustua tutkimukseen, maisemasuunnitteluun, säilyttämiseen, viljelyyn, biogeneettiseen tuotantoon tai markkinointiin. Esimerkkejä tietyistä ura-alueista ovat maisema-arkkitehti, biogeneticisti, molekyylitutkija tai professori tai luennoitsija. Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi lastentarhan, viherhuoneen tai julkisen puutarhan hoito; yrityksen perustaminen hedelmä- tai vihannesalan tuottajaksi; tai tarkastaa yksityisten tai julkisten yritysten tuottamaa maataloustuotannon laatua.

Horticulture-jatkokursseja tarjotaan monissa maissa ympäri maailmaa. On myös mahdollisuus osallistua ohjelmaan tai koko ohjelman verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.