Keystone logo

4 Maisteri Ohjelmat sisään Radioalan tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Radioalan tutkimus
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Radioalan tutkimus

Master-tutkinto on maailmanlaajuisesti tunnustettu akateeminen tunnus, joka edistäensyntäaineistoa kehitetyssä kandidaatin ohjelmassa. Master-tutkinto-ohjelmien opiskelijat ovat yleensä suorittaneet yleissivistävän korkeakoulututkinnon laajaan tieteenalojen joukkoon, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, englanti, historia, matematiikka, humanistiset tieteet, filosofia, kuvataide ja yhteiskuntatieteet.

Mikä on Master Studies in Radio Studies? Tämä tiukka opintojakso valmistuu yleensä noin kahdessa vuodessa, ja siihen kuuluu perusteellinen katsaus ja koulutus kaikilla nykyaikaisen radion tuotannon osa-alueilla sekä yritys- että freelance-ympäristössä. Opiskelijoiden tulisi odottaa opiskelevan radio- ja äänituotantoa ja -muokkausta, mikrofonin tekniikoita, tallennusta ja web-taitoja, ohjelmien rakentamista ja suunnittelua, lahjakkuutta, ryhmätyötä ja projektinhallintaa. Huomiota kiinnitetään moraalisiin ja eettisiin näkökohtiin, koska ne liittyvät joukkotiedotusvälineisiin.

Opiskelijat, jotka ovat menestyksekkäästi suorittaneet maisteritutkinnon radiotieteissä, ovat valmiita työskentelemään monissa kilpailukykyisissä globaaleissa yrityksissä, ja heitä palkataan usein ennen ja he voivat palkata korkeampia palkkoja kuin heikosti koulutetut.

Kustannukset saada Master in Radio Studies vaihtelee huomattavasti sekä koulun ja maantieteellisen alueen, joten kiinnostuneita opiskelijoita kannustetaan ottamaan yhteyttä kunkin kiinnostunut koulun suoraan ja erityisiä opetusta tiedot.

Radiotieteen tutkinnon suorittaneet ovat valmiita työskentelemään monenlaisissa multimediakapasiteeteissa. Monet löytävät välittömästi työtä muun muassa radiotuotannossa, ohjelmoinnissa, uutisissa, ilmoittamisessa ja mainosmyynnissä. Vaikka monet opiskelijat etsivät välittömästi työtä viihdeteolli- suudessa tai korkeakoulussa valmistumisen jälkeen, toiset taas käyttävät radiotieteen tutkintoa asteluvälänä kohti edistyneempää tutkintoa.

Jos radiotieteen maisteri kuulostaa oikealta opiskelusta, tutustu lukuisiin koulutusmahdollisuuksiin, jotka ovat käytettävissä maailmanlaajuisesti laajan tietokannamme avulla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.