Keystone logo

35 Maisteri Ohjelmat sisään Rahoitus ja taloustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Taloustieteen opinnot
  • Rahoitusala
  • Rahoitus ja taloustiede
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (35)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Rahoitus ja taloustiede

Ansaita maisterin tutkinto on seurausta jatko-ohjelma. Ne ovat tyypillisesti vihellettiin paljon ohjaajan valvottu tutkimus ja yhteistyö on saatu päätökseen. Tämä tutkinto voi mitata osaamista ammatillinen ja tekninen areenoilla. Rahoituksen alalla, tämä tutkinto voi parantaa ammattitaitoa ja asettaa yksilöt lukuun ottamatta niiden kilpailu.

&nbsp

Mikä on Master in Finance and Economics? Millaisia ​​aiheita käsitellään tässä ohjelmassa? Sisällä maailman talouden monia painopistealueita. Nämä ohjelmat voivat hioa makrotaloudellisia politiikkoja tai osakemarkkinoilla. Muita aiheita ovat määrällisiä taloustieteen ja teoreettista tai soveltavan taloustieteen. Opiskelijat saavat työkaluja he tarvitsevat sopeutuakseen muutoksiin taloudellista ympäristöä ja kehittää teoreettisen analyysin.

&nbsp

On usein taloudellisia etuja osallistu jatko-ohjelma, mutta edut ulottuvat talouden.Korkeamman tason tutkinnot ovat usein suunnattu ammattilaisille, jotka ansaitsevat kehitysten valmistuminen. Osallistujat ohjelma voi saada ammatillisia kontakteja, laajentamalla olemassa olevan verkon. Vuoden huipentuma ohjelman opiskelijat yleensä nauttia helpommin erittäin haluttu kantoja. Ohjelma osallistujat vuorovaikutuksessa ammattilaisia, jotka kunnioitetaan alansa voivat alkaa kehittää verkoston ikäisensä ennen he valmistuvat.

&nbsp

Oppilaitosten sijaitsevat eri alueilla maailmassa, liittyvät kustannukset osallistuminen näihin ohjelmiin voivat vaihdella. Yksilöt, jotka toivovat osallistua ohjelmaan olisi suoraan yhteydessä koulujen tarkkaa tietoa opetusta ja siihen liittyviä maksuja.

&nbsp

Valmistuttuaan ammattilaiset usein tehtävissä suurten laitosten. Työpaikat sisältävät myös esimerkiksi rahoitus- säädin tai liiketoiminnan analyytikko.Muut työllistymismahdollisuuksia löytyy varainhoito-, vakuutusyhtiöt, julkishallinto ja yksityiset pankit. Jotkut tehtäviinsä kuuluvat varainhoito, konsultointi ja suojauksesta.

&nbsp

Yksilöt, jotka toivovat edistää uraansa kautta täydennyskoulutuksen tulisi neuvotella ohjelmalistauksen lisätietoja. Kun asiaa ohjelmia löytyy, täytä lyijymuodossa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi hakemalla lyijymuodossa.