Keystone logo

8 Maisteri Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Rahoitusala Rahoitusoikeus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Taloustieteen opinnot
  • Rahoitusala
  • Rahoitusoikeus
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (8)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Rahoitusala Rahoitusoikeus

Maisterin tutkinto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kaivaa syvemmälle erityisaloilla valitsemaansa aihetta. Opiskelijat osallistuvat maisteriohjelman usein mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa ammattilaisia, jotka ovat oman alansa asiantuntijoita. Jotkut ohjelmat on suunnattu opiskelijoille suoraan pois heidän perustutkintoa ohjelma, kun taas toiset ovat kehitetty ammattilaisten mielessä.

&nbsp

Mikä on Master in Financial Law? Jos harkitset uran rahoitusalan ammattilainen tai jos olet jo työssä ja haluavat edelleen oman osaamisen Tämä voisi olla hyvä ottelu. Aiheet opiskeluaika voi sisältyä rahoitusta laki, yksityisoikeudellinen, kansainvälinen kauppa, yritysrahoitus, hallinnon ja strukturoidun rahoituksen. Muita aiheita voivat olla asiakirja analysointi ja tulkinta, taloudellinen teoria, ja behavioral finance. Sarjat voi kattaa pankki- kansainvälisellä tasolla, vähittäiskaupan tai investointeja asetukset, ja keskuspankkiin.

&nbsp

Opiskelijat tämän ohjelman nauttia monia etuja, kuten mahdollisuuden työskennellä asiantuntija ohjaajien ja lahjakkaita ammattilaisia, jotka ovat jo sijoittautuneet teollisuudessa. Muita etuja löytyy taitojen kehittäminen halutuimmista työnantajat. Näitä taitoja ovat asiakirjan analyysi ja tulkinta, perehtyneisyys lainsäädännön ja sääntelyn kirjallisuuden ja kirjoittamisen tekniikoita asianmukaista tämän alan.

&nbsp

Ne henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan ohjelmaan tulee ottaa yhteyttä kouluihin yksilöllisesti saada opetusta ja maksu aikatauluja. Nämä kustannukset voivat vaihdella koulusta toiseen, koska joissakin oppilaitoksissa sijaitsevat kansainvälisten rajojen.

&nbsp

Valmistuneet ovat hyvin valmistautuneita työpaikkoja rahoitusalan, erityisesti jos syvällistä tietoa ja hyvin hiottuja taitoja tarvitaan.Ohjelmia voi johtaa hyvin erikoistunut painopiste, joka valmistelee tutkinnon järjestää huipputason työpaikkoja investointipankkitoiminta, yritysrahoituksen, kaupan ja sijoituspalveluyritysten, ja kansainvälinen liiketoiminta.

&nbsp

Yksilöt, jotka haluavat valmistautua edelleen menestystä rahoitusalan tai hioa erikoisala voi tutkia niiden vaihtoehtoja ohjelman listalle. Kun paikallistamiseen erityisohjelmiin kohteisiin, täytä lyijymuodossa. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.