Keystone logo

44 Maisteri Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Rahoitusteknologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Taloustieteen opinnot
  • Rahoitusteknologia
Opintoalat
  • Taloustieteen opinnot (44)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Taloustieteen opinnot Rahoitusteknologia

Jotta voitaisiin hankkia lisäosaamista valitulla alalla, monet opiskelijat suorittavat maisterin tutkinto. Opiskelijat voivat valita erityispiirteensä perustutkinto-opinnoistaan ​​tai tutkinnot voivat olla eri aloilla. Kandidaatin tutkintoja vaaditaan yleisesti ennen jatkotutkintoja.

Mikä on Master in Fintech? Tämä tutkinto valmistelee yleensä opiskelijat työskentelemään rahoituspalvelualalla tarjoamalla tuotteita ja palveluita internetin välityksellä tai käyttämällä tekniikkaa innovoimaan rahoitustuotteita ja niiden jakelukanavia. Opiskelija voi keskittyä digitaaliseen pankkiin ja rahoitukseen, sähköisiin maksuihin, online-luotonantoon, vertaisarviointiin, varallisuustarkoituksiin, investointeihin ja arvopaperikauppaan sekä muun tyyppisiin taloushallintoon, joka voidaan toimittaa tietokoneella tai mobiilisovelluksella.

Opiskelija osaa oppia kehittyneitä ohjelmointitaitoja, joita voidaan soveltaa monissa teknisissä ja teknisissä tehtävissä. He voivat myös oppia yhteistyömenetelmiä ja monimutkaisia ​​ongelmanratkaisutaitoja, jotka voivat palvella heitä strategisissa konsultointiympäristöissä.

Tutkinnon suorittaneiden kustannukset voivat vaihdella sen mukaan, kuinka kauan kestää tutkinnon suorittaminen, onko kursseja pidettävä henkilökohtaisesti tai verkossa ja koulun sijainti. Ennen valintaa maisteriohjelmasta opiskelijat saattavat haluta tarkastella useita vaihtoehtoja.

Korkeakoulututkinnon suorittanut fiktiokoulutus voi johtaa monen uran mahdollisuuksiin, muun muassa johtavien monikansallisten pankkien tai rahoituslaitosten kehitysosastojen varatoimitusjohtajana tai johtajana. Online-rahoituspalveluyritykset voivat palkata tutkijoita tutkimusjohtajiksi tai kehitysjohtajiksi, kun taas suuret datayhtiöt voivat palkata opiskelijoita strategisiksi analyytikoiksi tai konsulttijohtajiksi tekemään yhteistyötä rahoitusyhtiöiden kanssa, kun he aloittavat tai muokkaavat tuotteitaan. Valmistujat voivat tulla toimitusjohtajaksi tai presidentiksi, kun he alkavat omia fintech-yrityksiä tarjoamaan innovatiivisia rahoitustuotteita kuluttajille tai yrityksille.

Opiskelijat voivat suorittaa korkeakoulututkintoja yliopistoista tai teknisistä oppilaitoksista joko kampuksella tai etäopetuksen avulla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.