Keystone logo

90 Maisteri Ohjelmat sisään Rakentaminen Rakennushankkeiden johto 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Rakentaminen
 • Rakennushankkeiden johto
Opintoalat
 • Rakentaminen (90)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Rakentaminen Rakennushankkeiden johto

  Master tutkinto voi olla siirtyminen opiskelija tekee saada terminaaliin koulutukseen, tai se voi olla viimeinen vaihe akateemista uraa seuraava opinnoissa. Nämä kurssit tapana ottaa jonnekin yhdestä kuudella vuodella eniten yleensä käytettävissä kaksi neljään.

  Mikä on Master Construction Project Management? Nämä tutkinnot ovat yleensä suunnattu henkilöille, jotka haluavat harjoittaa uran rakennuspäällikkö, ja sellaisenaan, sisältävät usein sekoitus teoreettista ja käytännöllistä kursseista. Esimerkki luokat voivat olla esimerkiksi riskienhallinta, kiinteistöt, taloushallinnon, kestävän suunnittelun ja projektinhallinnan praktikum kursseja. Johtuen ammatillista Koska monet näistä ohjelmista, opiskelijat voivat myös löytää luokkatovereidensa pystyvät tarjoamaan runsaasti kokemustietoa, voidaan toteuttaa heti valmistumisen.

  Organisointikykyä olennaista manageri menestys usein teroitettu aikana mestari 's ohjelma.Tietämys rahoitustoiminnasta ja suunnittelu voisi myös auttaa nykyisten rakennusalan ammattilaisia ​​tehostaa liiketoimintaansa ja edistää onnistumista organisaatioissaan.

  Kustannukset ohjelma on tärkeä merkitys, kun ajatellaan vaihtoehtoja. Ota valitsemasi koulut suoraan vahvista saat tarkimmat opetusta lukuja.

  Hallintaan rakennustyömailla ja hankkeita usein sisältää monia monimutkaisia ​​ongelmia. Suurissa yrityksissä, nämä tehtävät ovat yleensä jaettu useille ammattilaista. Riskinhallinnasta, esimerkiksi voisi toimia turvallisuuden kehittämiseksi protokollia, työntekijöiden politiikan ja vakuutusjärjestelmät minimoida potentiaalisen tappion ja lieventää sen epätodennäköinen mahdollisuus. Valmistunut diplomi Rakennusalan projektinhallintaohjelma voi myös löytää työtä konsulttina auttaen sijoittajia tai ryhmiä onko mahdollista eri rakennusalan pyrkimyksiä data-ajatteluun ja tietoa rahoitusmarkkinoilla.

  Edistää koulutus voisi olla avain lukituksen potentiaalin rakennusalan kokemus. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.