Keystone logo

26 Maisteri Ohjelmat sisään Rakennuspalvelut 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Rakentaminen
 • Rakennuspalvelut
Opintoalat
 • Rakentaminen (26)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Rakennuspalvelut

  Maisterintutkinto tyypillisesti ansaittu valmistumisen jälkeen perustutkintoa kursseista. Nämä erittäin erikoistuneita tutkimuksia voidaan tyypillisesti valmistuu muutaman vuoden, vaikka jotkut ohjelmat kestää vuoden tai vähemmän loppuun.

  Mikä on Master Building Services? Rakennus palvelut on laaja kenttä, joka sisältää elementtejä sähkötekniikan ja koneenrakennuksen ja kansanterveyden. Maistereita ovat usein erittäin erikoistuneita, joten opiskelijat usein valita alueen painopistettä aiheita kuten suunnittelu, raaka-aineiden hankintaan tai projektinhallinnan. Kurssit voivat sisältää palon havaitsemiseen ja ennaltaehkäisyyn, ukkossuojaus ja sähkön tarjonnan ja jakelun. Opiskelija oppii parantaa nykyisiä rakennuksia ja menetelmiä, joita voidaan käyttää rakennettaessa uusia rakenteita.

  Hyödyt kokenut, kun ansaita maisteriksi nauttivat monet opiskelijat. Opiskelijat oppivat erilaisia ​​taitoja, joita voidaan soveltaa työpaikoilla.Koska erittäin käytännöllinen osia määrin se voi johtaa tuottoisa työllisyyden.

  Kustannukset Master Building Services riippuu siitä, missä ansaita määrin ja tyyppi myöntäneen laitoksen sitä. Master n voi tyypillisesti ansaita lyhyessä ajassa, joka vaikuttaa kustannuksiin. Jokaisella ohjelmalla on vaihtelevia kustannuksia, joten ota yhteyttä koulun suoraan lisätietoja.

  Lämmitys, tuuletus ja ilmastointi, sähkö- tekniikka ja rakentaminen ovat kaikilla toimialoilla, joilla voi olla mahdollisuuksia opiskelijoille, jotka ovat ansainneet Master Building Services. Uraa näillä aloilla ovat usein tuottoisa ja tarjoavat mahdollisuuden etenemiseen; Joissakin sisältää myös mahdollisuuden matkustaa kansainvälisesti. Jotkut työpaikat voisivat olla valvovan rakenteen rakentamiseen, suunnitteluun ja kehittämiseen sähköjärjestelmien, ja energiansäästö menetelmiä rakentamiseen.

  Jos olet valmis edetä urallasi ja oppimaan jännittävä tietoja kenttään, hakea maisteriohjelmaan online tänään. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.