Keystone logo

299 Maisteri Ohjelmat sisään Rakennustekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Yhdyskuntatekniikka
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (299)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Rakennustekniikka

Päällikön tutkinto on saanut henkilö, joka on jo saanut perustutkinnon. Master-ohjelmat on suunniteltu jatko-opintoihin, jotta opiskelijat voivat toivottavasti laajentaa työmahdollisuuksiaan.

Mikä on rakennustekniikan maisteri? Tämän ohjelman avulla pyritään auttamaan yksilöitä tulemaan päteviin rakennusalan johtajiin, jotka voivat ohjata infrastruktuurien kehittämistä. Tämän tutkinnon suorittaneiden oppilaat voivat oppia lisää projektinhallinnasta, suunnittelusta ja aikataulunhallinnasta, kustannusten hallinnasta ja laadunhallinnasta. Ohjelman kursseja voidaan keskittyä opettamaan oppilaita käyttämään tietokoneohjelmia käsitteellisten mallien luomiseen.

Tämän kurssin suorittaneilla henkilöillä voi olla mahdollisuus kehittää useita hyödyllisiä taitoja ja piirteitä. Oppilaat voivat hioa analyyttisiä kykyjään, jotka voivat olla hyödyllisiä kaikilla elämänalueilla. Lisäksi opiskelijat voivat kehittää vahvaa suunnittelua, aikataulua ja kustannusten hallintaa, joista jokainen voi hyötyä sekä henkilökohtaisesta että ammatillisesta elämästään.

Rakennustekniikan jatko-opintojen kustannukset vaihtelevat yliopistosta yliopistoon. Hinta riippuu suuresti tutkimuksen kestosta, joka eroaa jokaisesta yksilöstä.

Koska tämän ohjelman kursseilla keskitytään yleisesti rakennusalan rakentamiseen käytettävien yksilöiden suunnittelun ja projektinhallinnan periaatteisiin, rakennustekniikan jatko-opiskelijoilla voi olla onnellisuutta tällä alalla. Teollisuuden ura-alueet vaihtelevat, ja ne voivat olla rakennuspäällikkö, insinööri ja ympäristöteknikko. Valmistujat saattavat työskennellä urakoitsijoiden, rakennustyöntekijöiden tai kaupunkisuunnittelijoiden kanssa, ja heidän päivät voivat viedä työpöydän taakse, kentällä tai molempien seoksella.

Monet yliopistot tarjoavat kursseja, jotka voivat lopulta johtaa rakennustekniikan maisterin tutkintoon. Monet ohjelmat ovat ehdottomasti verkossa tai tiukasti luokkahuoneessa, kun taas jotkut tarjoavat yhdistelmän. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.