Keystone logo

257 Kampuksella Maisteri Ohjelmat sisään Rakennustekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Yhdyskuntatekniikka
  • Kampuksella
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (257)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

    Kampuksella Maisteri Ohjelmat sisään Rakennustekniikka

    Rakennustekniikka on jännittävä ala, joka yhdistää maa- ja vesirakentamisen, rakennesuunnittelun ja rakentamisen johtamisen periaatteet. Se kattaa rakennushankkeen koko elinkaaren sen aloittamisesta valmistumiseen.

    Rakennusinsinöörin tutkintoa suorittavat opiskelijat uppoavat kattavaan opetussuunnitelmaan, joka perehtyy rakennusprojektien eri näkökohtiin. He saavat arvokasta tietoa sellaisilla aloilla kuin rakenneanalyysi ja -suunnittelu, geotekninen suunnittelu, projektinhallinta sekä rakennuslakeja ja -määräyksiä.

    Valmistuneet voivat jatkaa uraa rakennusinsinööreinä, jotka ovat vastuussa rakennusprojektien suunnittelusta ja valvonnasta varmistaakseen, että ne valmistuvat turvallisesti, ajallaan ja budjetin rajoissa. He voivat myös tutkia rooleja projektipäällikkönä, hallita rakennusprojektien suunnittelua, aikataulutusta, budjetointia ja toteutusta. Toiset saattavat löytää työtä arvioijina, geoteknisinä insinööreinä tai rakennesuunnittelijoina.

    Jatkamme rakennetun ympäristömme kehittämistä ja laajentamista, alan ammattilaisilla on keskeinen rooli kestävän ja tehokkaan tulevaisuuden luomisessa kaikille.

    Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.

    Kampuksella oppiminen tarkoittaa henkilökohtaisesti osallistumista tunneille. Se sisältää tyypillisesti perinteisille tunneille ja luennoille käymisen, ryhmätoimintaan osallistumisen ja henkilökohtaisen vuorovaikutuksen opettajien ja ikätovereiden kanssa. Kampuksella oppimiseen sisältyy usein myös pääsy laboratorioihin, kirjastoihin ja muihin kampuksen resursseihin, kuten opiskelijakerhoihin, urapalvelutoimistoihin ja virkistyskeskuksiin.