Keystone logo

28 Maisteri Ohjelmat sisään Ympäristötieteet Rannikkotutkimus Rannikko- ja merialueiden hallinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Ympäristötieteet
  • Rannikkotutkimus
  • Rannikko- ja merialueiden hallinto
Opintoalat
  • Ympäristötieteet (28)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Ympäristötieteet Rannikkotutkimus Rannikko- ja merialueiden hallinto

Maisterin tutkinto edistää opiskelijoiden koulutukseen, jotka ovat ansainneet perustutkintoa astetta. Mestari Coastal and Marine Management tarjoaa perusteellisen tutkimuksen kestävyyden, luonnonvarojen ja hallinta.

Saatat kysyä, mikä on Master Coastal and Marine Management? Se on monitieteinen, kansainvälinen tutkinto Resurssijohtamisen alueella. Useimmat ohjelmat korostavat menetelmiä ja ideoita sosiologia, taloustiede, ekologia, ja liiketalous. Tutkinnon on tietoa arvokas ja monipuolinen meren luonnonvarojen ja rannikolla, ymmärtää niiden nykyisessä kunnossa, ja on asiantuntemusta ja työkaluja edistää kestävyyttä meren luonnonvarojen.

On useita etuja, jotka ansaitsevat Masters Coastal and Marine Management. Tutkinto antaa tutkinnon mahdollisuuden työskennellä monilla eri alueilla maailmassa, ja he pystyvät tekemään merkittäviä muutoksia.Heidän työnsä auttaa parantamaan ympäristöä ja tehdä siitä parempi paikka tuleville sukupolville, ja niiden johtamistaidot ovat hyödyllisiä monilla elämänalueilla.

On kansainvälisiä ohjelmia kaikkialla maailmassa rannikko- ja meriympäristön hallintaa. Kustannukset voivat vaihdella melkoisesti riippuen koulun ja ohjelman kesto. Tutkimus useita yliopistoja ja selvittää heiltä suoraan, mitä taloudellisia velvoitteita olisi.

Maisteriksi rannikko- ja merialueiden hallintaa valmistelee tutkinnon korkean tason uran eri aloilla. Näitä ovat työllisyyden tieteellinen ja tekninen maailmoissa, sovittelemalla ja neuvoo johtotehtävissä, ja toteuttaa uusia välineitä alueellisen rannikko- ja meriympäristön alalla. Valmistuneet ovat myös valmiita konsultointi tehtävissä valtamerienergia, ympäristön ennallistaminen, hallintaa, meren luonnonvarojen, maankäytön suunnittelu, ruoppaus, ja öljy.

Se on helppokäyttöinen tietokantaan etsiä täydellinen rannikko- ja merialueiden hallintaa ohjelma tarpeisiisi. Aloita oman koulutuksen heti ja ryhtyy etsimään tänään. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.