Keystone logo

1 Maisteri Ohjelmat sisään Rannikkoalueiden suunnittelu 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Tekniikan alan opinnot
 • Yhdyskuntatekniikka
 • Rannikkoalueiden suunnittelu
Opintoalat
 • Tekniikan alan opinnot (1)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Maisteri Ohjelmat sisään Rannikkoalueiden suunnittelu

  Päällikön ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää edelleen osaamistaan ​​ja kykyjään oppiaineessa. Ohjelmat voivat kestää kahta tai neljä vuotta ja auttaa opiskelijoita erottumaan kilpailukykyisellä alallaan.

  Mikä on Master in Coastal Engineering? Tämän opetussuunnitelman opiskelijat oppivat keskeisiä kysymyksiä, jotka liittyvät ympäristöystävällisten, kestävien, taloudellisesti ja oikeudellisesti hyväksyttävien ratkaisujen tarjoamiseen erilaisiin haasteisiin, jotka kohtaavat rannikoita ympäri maailmaa. Tutkimuksen aiheisiin voivat kuulua luonnon rannikkoriski, rannikon myrsky ja merenpinnan nousu, rannikon ekologia, rannikon ilmastonmuutos, kestävät yhteisöt ja uusiutuvien energialähteiden käyttö. Useimmat ohjelmat edellyttävät myös, että opiskelijat tuottavat tutkimustyön, joka vaatii itsenäistä työskentelyä ja tutkimusta.

  Yksi ohjelman eduista on, että opiskelijat saavat organisaatiota, joka hyödyttää kaikilla elämänaloilla. He kehittävät myös ajattelutaitoihin liittyviä taitoja ja ratkaise ongelmia monissa tilanteissa.

  Yksi ensimmäisistä näkökohdista, jotka opiskelijat ovat suorittaneet maisterin tutkintoon, ovat kustannukset. Opetus- ja muut palkkiot voivat vaihdella melko vähän koulusta toiseen, joten oppilaat voivat tavoittaa ja ottaa yhteyttä tiettyihin kouluihin. Jotkin ohjelmat voivat myös tarjota stipendejä tai muuta taloudellista tukea.

  Ura-alueet, joilla on maisterin tutkinto rannikkotekniikassa, voivat vaihdella tutkinnon suorittaneiden etujen mukaan. Työpaikkoja löytyy monilta kansainvälisiltä paikoilta, ja niihin liittyy useita eri rooleja. Joitakin yleisiä työtehtäviä voivat olla rannikon insinööri, projektipäällikkö, instrumentointikehittäjä, opettaja, rannikkoalueiden tutkija, rannikkoalueiden hallinnoija, lupa tarkastaja ja rannikkoalueiden tarkastaja. Työnantajat voivat olla yksityisiä yrityksiä, akateemisia laitoksia, voittoa tavoittelemattomia järjestöjä tai hallitusta.

  Ohjelmat ovat saatavilla useissa kansainvälisissä ja kotimaisissa kouluissa. Monet ovat myös saatavilla verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.