Keystone logo

5 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kieltentutkimus Ranskan kieli ja kulttuuri 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kieltentutkimus
  • Ranskan kieli ja kulttuuri
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (5)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kieltentutkimus Ranskan kieli ja kulttuuri

Ansaita maisteriksi vaatii sitoutumista koulumenestystä. Nämä ohjelmat on tarkoitettu kokeneille opiskelijaa uransa seuraavalle tasolle. Yleensä vaadi kaksi vuotta täysipäiväistä opiskelua, nämä ohjelmat sisältävät usein alkuperäisen tutkimushankkeen, jotta tutkinnon osoittaakseen hallintaa materiaalista.

Mikä on Master ranskaksi Studies? Se on korkean tason koulutusohjelman opiskelijoille Ranskan kieli ja kulttuuri. Vaikka muutamat ohjelmat eivät vaadi sujuva ranskan ennen tutkimusta, opiskelijat voivat hyötyä aiempien kursseista kielellä. On tavallista, että kurssien tällä tasolla opetetaan kokonaan ranskaksi. Tämä rikastuttaa ymmärtämistä kulttuurin ja auttaa opiskelijoita kehittää edelleen kommunikaatiokykyä. Aiheista yleensä ylittävät vain peruskieliopin ja ääntämistä opetukset alemman divisioonan luokat. Opiskelija voi kaivaa Ranskan taiteen, kirjallisuuden ja historian.

Vivahteita Ranskan kielen ymmärretään paremmin tutkimalla koko kulttuuriin. Lisäksi tutustutaan miten Ranska on dramaattisesti vaikuttanut muun maailman. Ne kehittävät parempia analyyttisiä ja päättelykykyä sekä osaa kriittisesti arvioida vaihtoa kulttuurien välillä.

Yhteenlaskettu kulu maisteriohjelman riippuu laitoksen opetusta hinnat sekä aika vaaditun tutkimuksen. Opiskelijan kannattaa myös budjetin menot taas kouluun. Tunnustukset osastot yliopistot voivat tarjota lisätietoja.

Valmistuneet ranskalaisen opintojen ohjelma on valmis antamaan kansainvälistä työvoimaa. Monet työllistyvät yritysten kanssa, joilla on yhteyksiä Ranskassa ja kaikkialla muualla Euroopassa. Kyky kommunikoida Kulttuurien välistä arvokasta, joten valmistuneet voivat tulla yritysjohtajia ja konsultteja. Jotkut mennä töihin koulutuksen ranskaksi opettajia. Muut voivat löytää työtä tulkkeina ja oppaita.Erittäin ammattitaitoinen yksilöt voidaan käyttää diplomaattien tai muiden valtion virastojen.

On tärkeää tutkia kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja ennen kuin päätetään erityinen ohjelma. Jos sinulla on aikataulu rajoituksia, online college saadaan usein paras keino saavuttaa oman koulutuksen tavoite. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.