Keystone logo

2 Maisteri Ohjelmat sisään Ranskankielinen kirjallisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Kirjallisuus
 • Ranskankielinen kirjallisuus
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (2)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Maisteri Ohjelmat sisään Ranskankielinen kirjallisuus

  Opiskelijat, jotka ovat ansainneet kandidaatin ja haluavat jatkaa kehittyneempiä asteen usein ilmoittautua maisteriohjelmassa. Vaikka useimmat ohjelmat vaativat puolustuksen tutkielma, kurssi vaatimukset ja ajankäyttö vaihtelevat kunkin oppilaitoksen.

  Mikä on Master ranskalaista kirjallisuutta? Vaikka yksittäiset ohjelmat ovat erilaisia, monet ovat samanlaisia ​​komponentteja. Hakijat yleensä tarvitse hallittava ranskaksi ja on tuntea maan historiasta. Opiskelija voi yleensä odottaa analysoida eri lajien kirjallisuuden kuten fiktio, non-fiction, ja runoutta. Erikoistunut opintojaksot voidaan jaoteltuna ajan, alue, kirjailija, tai aihe. Valmistuminen vaatimukset voivat olla kurssin-pohjainen tai tutkimukseen perustuvaa, ohjelmasta riippuen.

  Master ranskaksi Kirjallisuus voi auttaa viljellä taitoja, vahvistaa oman arvon työpaikalla ja auttaa ansaita palkkaa olet aina halunnut.Opiskelija kehittyy usein korvaamaton kriittistä ajattelua, viestintä ja ongelmanratkaisutaidot, joita voidaan käyttää analyysissä tai opetukseen tekstejä.

  Kustannukset ansaita kehittynyt aste voi vaihdella yhden laitoksen seuraavaan. Monien tietenkin vaihtoehtoja ja ajan vaatimuksia, jokainen ohjelma on ainutlaatuinen. Ota hakutoimistoon ohjelman, joka kiinnostaa sinua tiedustella opetusta, rahoitus, ja stipendien.

  Vaikka jotkut unelma on professori, Master of French Literature valmistuneiden ei tarvitse rajoittua uran koulutusta. Monet opiskelijat työskentelevät kansainvälisessä haarat tuottoisa teollisuuden, kuten liike, laki, ja rahoitus. Markkinointi ja viestintä osakkuus- ja asiantuntijat ovat suosittuja valintoja vastavalmistuneille. Hallitus ja diplomaattisiin tehtäviin ovat myös yleisiä tutkijat ranskankielisen kirjallisuuden.

  Maisterintutkinto-ohjelma voi auttaa kehittämään tietoa ja kokemusta täytyy maksimoida potentiaali. Löytää joka sopii sinulle, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.